Будите креативни! Празници у тегли

Погледајте какве све чаробне декорације могу да се направе у тегли

5390
Фото: Canva

Постоји мноштво предлога за чију вам реализацију треба мало улагања, да не кажемо скоро ништа. Довољно је неколико празних тегли које сте сачували. Мало акрилних боја за стакло, свећице, со или пиринач који могу „глумити“ снег, суве гранчице, борове иглице, штапићи цимета, шишарке.


Једном речју, све што вам падне на памет.

Резултат ваше креативности, могу бити свећњаци који ће у најлуђој ноћи осветлети ваш амбијент и атмосферу учинити још романтичнијом и магичнијом.

novogosišnje tegle

Обрадоваћете драге особе персонализованим и уникатним поклоном. Тегле могу послужити и као декор за врата, да они који долазе у посету већ при уласку у ваш ентеријер, могу имати наговештај каква их атмосфера очекује.

Могу бити децентан украс на вашим полицама. Додајте у теглу цимет и ђумбир колачиће, бомбоне, лизалице, а при врху је украсите канапом или карираном машницом и добићете ефектан и диван поклон за своје најбоље пријатеље или чланове породице.

5

Теглице од сенфа и рена, оне које су диманзијама мање, можете украсити бисерчићима, штрасом и тиме добити елегантан украс који такође може красити ваш ентеријер. Све што вам је неопходно да направите један овакав декор, јесу пиштољ са патронама лепка, који можете набавити у кинеским продавницама по веома повољној цени, и украси. Овај лепак, лепи буквално све материјале, а ту можете купити и тракице, штрас магични светлуцави прашак…

Будите креативни и маштовити. Поклопци од тегли такође могу послужити као украс. Употребите украсне папире или материјале са новогодишњим мотивима, налепите их на врх поклопца, избушите, протурите канапе и ето ваших украса. Сијаћете од задовољства када поклон који сте ви лично направили, обрадује, вама драге особе.

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here