Sedam medalja na završetku sezone

Iz Karate kluba “Kizami”

650

Karatisti “Kizamija” su na najbolji mogući način okončali ovu izuzetno uspešnu takmičarsku sezonu.


Oni su u subotu nastupili na “TAO GRAN PRI” u Temerinu koji je organizovao tamošnji KK “Taos”. Palančani su u konkurenciji 350 takmičara iz dvadeset pet klubova nastupili u izvođenju kata i osvojili šest zlatnih i jedno srebrno odličje.

Dve zlatne medalje su pripale Marku Borockom u konkurenciji mlađih i starijih pionira, a najsjajnija odličja su osvojili i pioniri Vuk Golić i Vuk Struharik, poletarci Sergej Serdar i Una Blagojević, dok je jedino srebrno odličje osvojio Stefan Radišić u konkurenciji poletaraca.

– Takmičenje je proteklo u fer i korektnoj borbi, deca su uživala, a domaćini su se maksimalno potrudili da sve protekne u najboljem redu. Čestitamo svim takmičarima i Karate klubu “Taos” na odlično organizovanom i izuzetno lepom takmičenju. Ovim nastupom je naš klub priveo kraju još jednu, petu, takmičarsku sezonu bogatu sa medaljama, nagradama i priznanjima, a nagradićemo naše najbolje perspektivne karatiste. Poslednji nastup u ovoj godini imaćemo ovog vikenda u mađarskom Segedinu na Novogodišnjem međunarodnom turniru, kaže Vladimir Poznanov izKK “Kizami”.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here