Pioniri Feniksa bolji u gradskom derbiju od Marine

528

Predhodnog vikenda u takmičenjima KSV nastupila je samo jedna selekcija KK „Feniks“.


Pioniri 2005. godište gostovali su gradskom rivalu KK “Marina”. Ove dve ekipe su već odigrale jedan neizvestan meč u prvom delu takmičenja. Isti takav meč se očekivao i ovaj put.

Na početku ovog meča viđen je spor ritam utakmice sa mnogo grešaka i promašenih zicera. „Feniks“ je tokom većeg dela prvog perioda imao minimalnu prednost, koju uspeva da zadrži i na prvi mini odmor ode sa prednošću od 14:13.

U drugom periodu „Feniks“ je zaigrao malo bolje u odbrani, ali dobru igru u odbrani ne uspevaju da pretvore u veću prednost jer nastavljaju sa lošom realizacijom pa na poluvreme odlaze sa prednošću od 27:21.

U drugom poluvremenu igrači „Marine“ kreću bolje u treći period i uspevaju da smanje prednost Feniksa na jedan poen. Posle toga, „Feniks“ opet podiže nivo svoje igre i povećava prednost pa se ovaj period završio prednošću „Feniksa“ od 40:35.

Poslednji period je protekao u konstantoj prednosti „Feniksa“ od šest, sedam poena. U poslednja dva minuta je viđena velika drama, posle promašenog zicera igrača „Feniksa“ ekipa „Marine“ to koristi i na četiri sekunde uspevaju da izjednače rezultat, ali odmah potom prave ličnu grešku pa Feniks sa linije slobodnih bacanja još jednom dolazi do pobede sa rezultataom 53:52.

Na ovom meču su za Feniks nastupili: Novaković B., Đurica M., Suđić U., Milošev V., Mićević V., Zec R., Paravina V., Mandić V., Petrić V., Vještica N., Malić V.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here