Pioniri Feniksa bolji u gradskom derbiju od Marine

492

Predhodnog vikenda u takmičenjima KSV nastupila je samo jedna selekcija KK „Feniks“.


Pioniri 2005. godište gostovali su gradskom rivalu KK “Marina”. Ove dve ekipe su već odigrale jedan neizvestan meč u prvom delu takmičenja. Isti takav meč se očekivao i ovaj put.

Na početku ovog meča viđen je spor ritam utakmice sa mnogo grešaka i promašenih zicera. „Feniks“ je tokom većeg dela prvog perioda imao minimalnu prednost, koju uspeva da zadrži i na prvi mini odmor ode sa prednošću od 14:13.

U drugom periodu „Feniks“ je zaigrao malo bolje u odbrani, ali dobru igru u odbrani ne uspevaju da pretvore u veću prednost jer nastavljaju sa lošom realizacijom pa na poluvreme odlaze sa prednošću od 27:21.

U drugom poluvremenu igrači „Marine“ kreću bolje u treći period i uspevaju da smanje prednost Feniksa na jedan poen. Posle toga, „Feniks“ opet podiže nivo svoje igre i povećava prednost pa se ovaj period završio prednošću „Feniksa“ od 40:35.

Poslednji period je protekao u konstantoj prednosti „Feniksa“ od šest, sedam poena. U poslednja dva minuta je viđena velika drama, posle promašenog zicera igrača „Feniksa“ ekipa „Marine“ to koristi i na četiri sekunde uspevaju da izjednače rezultat, ali odmah potom prave ličnu grešku pa Feniks sa linije slobodnih bacanja još jednom dolazi do pobede sa rezultataom 53:52.

Na ovom meču su za Feniks nastupili: Novaković B., Đurica M., Suđić U., Milošev V., Mićević V., Zec R., Paravina V., Mandić V., Petrić V., Vještica N., Malić V.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here