Autoservis Crnjanski – Za vaš bezbedan put!

2528

Autoservis Crnjanski od 2001. godine brine o ispravnosti vozila u Bačkoj Palanci i okolini, a to je rezultat kvaliteta usluga koje ovaj servis pruža svojim korisnicima. O ovom periodu rada Autoservis Crnjanski je proširivao svoje usluge prvenstveno koristeći se najnovijim trendovima i najsavremenijom opremom.

Danas Autoservis Crnjanski svojim korisnicima na najvišem nivou nudi široki spektar usluga:

 


Autodijagnostika

Autodijagnostika je kompjutersko uočavanje kvara na automobilu. Ovo je najprecizniji način određivanja stanja automobila zahvaljujući tome što gotovo svako vozilo danas poseduje određeni vid elektronskog sistema koji za očitavanje kvarova zahteva kompjuterske provere. Koja god vrsta kvara da se pojavi, elektronski sistem će informaciju o kvaru zapamtiti kao grešku koja će moći da bude identifikovana čim se uređaj za autodijagnostiku poveže sa vozilom.

Ukoliko sumnjate na kvar na vašem vozilu preporučujemo da nas pozovete što pre.


Automehanika

Moderno uređen Autoservis Crnjaski poseduje automehaničarsku radionicu opremljenu sa najsavremenijim alatom, dijagnostičkim uređajima, hidrauličnim dizalicama i pneumatskom opremom. Kvalitetni majstori, vrhunski poznavaoci ove struke, uspešno će rešiti sve probleme koji ometaju rad Vašeg četvorotočkaša, u kratkom roku i po povoljnim cenama.

Ukoliko posumnjate na kvar na vašem vozilu preporučujemo da nas pozovete što pre.


Autoelektrika

Autoservis Crnjanski vrši redovne servise anlasera i alternatora, popravke električnih instalacija na svim tipovima vozila, svetlosne signalizacije, paljenja kao i svih električnih uredjaja na vašem vozilu.

Ukoliko posumnjate na kvar na elektroinstalacijama na vašem vozilu preporučujemo da nas pozovete što pre.


Autoelektronika

Napredak tehnologije i auto-industrije doveo je do toga da prosečan automobil ima sve više elektronike. Gotovo svaki vlasnik automobila je imao loša iskustva sa bar jednom elektronskom komponentom automobila, bilo da je reč o kompjuteru motora, vazdušnih jastuka, ABS-a ili displeja na komandnoj tabli. Autoservis Crnjanski nudi rešenja za sve kvarove na elektronici vašeg vozila.

Ukoliko posumnjate na kvar na elektronici vašeg vozila pozovite nas.


Izrada i kodiranje auto ključeva

Autoservis Crnjanski se uspešno bavi i izradom i kopiranjem kodiranih i kripto kodiranih auto ključeva po veoma povoljnim cenama. U servisu možete popraviti daljinske auto ključeve i zameniti bateriju mikroprekidača. Ukoliko tražite kodiran ključ, kućište za ključ ili popravku oštećenih ključeva ne tražite dalje. Autoservis Crnjanski nudi vam najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu.

Imate problem sa ključevima ili bravama vašeg vozila? Pozovite nas.


Prodaja polovnih automobila

Na auto placu Autoservisa Crnjanski možete pronaći polovna vozila uvezena iz zemalja EU. Radi se o dobro odabranim, očuvanim vozilima koja su prethodno pregledana i koja su prešla malu kilometražu.

Dođite do Autoservisa Crnjanski i pogledajte koja su vozila u ponudi ili nas pozovite.


Uslužni dovoz automobila iz inostranstva

Ukoliko ste kupili svoje vozilo u inostranstvu i imate dilemu kako ga dovezete u Srbiju, ne trebate da brinete. Autoservis Crnjanski je najpouzdaniji partner da vam sigurno i bezbedno dostavi vašeg novog ljubimca na kućnu adresu.

Dovoljno je samo da nas pozovete.


Šlep služba – 24 sata dnevno

Brzina, bezbednost, felksibilnost i dostupnost 24 časa dnevno, su kvaliteti koji krase šlep službu Autoservisa Crnjanski. Šlepanje vozila do 3,5 tona obavljaju uz veliku brigu o sigurnosti tereta, i u tome imaju savršen učinak. Tim sačinjavaju iskusni, profesionalni vozači, koji nikada nisu učestvovali u udesima ili prekršajima, i svaki su povereni transport obavili bezbedno i bez oštećenja.

Ostali ste u kvaru? Dovoljno je samo da nas pozovete.


Radno vreme servisa:

od 08h do 16h

subotom – od 08h do 13h

Radno vreme šlep službe:

24 časa – svakim danom

Bačka Palanka, Kralja Petra I 131A

021/751-135 , 063/777-14-32 , 063/561-252

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here