Anđela Jocović – Najbolja seniorka Vojvodine u tenisu

2059

U Pokrajinskoj vladi, Teniski savez Vojvodine uručio je priznanja najboljima u 2018. godini. Bačkopalančanka Anđela Jocović je proglašena za najbolju seniorku u tenisu u Vojvodini za 2018. godinu.


Inače, Anđela je počela da trenira beli sport sa pet godina, a idol joj je Ana Ivanović. Rodom je iz Bačke Palanke, ali trenutno živi u Novom Sadu, gde pohađa Sportsku gimnaziju i trenira. Odličan je đak i za sada joj ne pada teško da uskladi obaveze u školi i na terenu. Najveća podrška su joj naravno roditelji, majka Stojanka i otac Slavoljub, koji je bivši košarkaški sudija.

Bez sumnje, Jocovićeva ima potencijal koji će u godinama pred nama sigurno doći do izražaja u punom sjaju.

 

Teniski savez Beograda je svečano proglasio najbolje takmiĉare u sezoni 2018, a pehare i priznanja laureatima podelio je naš najbolji mladi teniser, 19- godišnji Miomir Kecmanović koji se nalazi na 133. mestu ATP liste, a koji je u 2017. bio prvi junior sveta.

Sveĉanost je odrţana u press centru Štark Arene Beograd. Nagrade TSB je podelio najboljim uĉesnicima sa Masters turnira (prva tri mesta) do 12, 14, 16 i 18 godina, prvima sa rang liste 12, 14, 16 i 18 godina, kao i priznanja takmiĉarima iz Beograda koji su ostvarili zapaţene rezultate na međunarodnoj sceni. Sveĉanosti je prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević. Predsednik Teniskog saveza Beograda Milan Slavković uruĉio je zahvalnicu direktoru Štark Arene Beograd Goranu Grboviću za pomoć u radu tenisa u Beogradu.

[wonderplugin_slider id=67]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here