Bjeloš doo – 40 godina iskustva je naša najbolja garancija kvaliteta!

1
1039

Bjeloš doo u 2019. godini proslaviće jubilej – 40 godina uspešnog rada. Godine iskustva u ovoj oblasti predstavljaju njihovu garanciju visokog nivoa kvaliteta u pružanju svih vrsta vulkanizerskih usluga.

Vulkanizerska radnja opremljena je najsavremenijim mašinama, za montažu, balansiranje i vulkaniziranje točkova. Po povoljnim cenama Bjeloš doo pružiće zadovoljstvo svakom korisniku usluga servisa.

 

 

Ukoliko imate problem pozovite nas odmah, a mi ćemo ga veoma brzo rešiti. 

Izlazimo na teren u Bačkoj Palanci za sve vrste vozila!

Pored ovih usluga Bjeloš doo vrši i prodaju novih spoljnih i unutrašnjih guma, svetskih i domaćih proizvođača (Continental, Good year, Michelin, Pirelli, Hankook, Fulda, Dunlop, Kelly tires, Lassa, Cordiant, Starfire, Tigar, Sava). Pored putničkih pneumatika u ponudi su i gume za terenska i laka dostavna vozila.

 

 

U ponudi kod Bjeloša je i specijalizovan i veoma povoljan program guma za teretni program svetskih i domaćih proizvođača (Michelin, Lassa, Firestone, Fulda, Mirage, Cordiant, Sava).

 

 

U ponudi je agro program – Gume za traktore, kombajne i ostale priključne mašine (Alliance, Mitas, Cultor, BKT, Kama, Belshina, Voltyre, Kleber, Ozka, ruske gume).

 

 

Kažu da ljubav prema motorima za mnoge veća i od ljubavi prema suprotnom polu. Ipak, brza vožnja motora je velika briga za one koji vas najviše vole. Zato, proveravajte svoje gume na motorima jer su upravo one veoma bitne za vašu bezbednost na drumu. Kod Bjeloša je velik izbor guma za motocikle (Dunlop, Michelin, Continental, Mitas, Trayal)

 

 

Ukoliko imate problem sa paljenjem vašeg vozila, kod Bjeloša imaju uređaji koji mogu proveriti stanje napunjenosti i startnu snagu vašeg akumulatora. Bjeloš doo je ovlašćeni serviser i distributer akumulatora (Vesna, Taxxon, Topla, Varta, Bosch, Starter plus).

 

Ulje u motoru treba proveravati bar jednom mesečno kako biste osigurali ispravan rad motora. Ako primetite da je ulje zaprljano ili pak počinje da smrdi na benzin, vaš automobil je zreo za zamenu ulja. Kod Bjeloša možete naći veliki izbor ulja (Shell, Exol, Modriča, Mobil).

 

Kod Bjeloša u prodaji možete pronaći i auto kozmetiku, tečnost za retrovizore, kao i lance za sneg.

 

U ponudi je i veliki izbor ratkapni i felni za sve vrste vozila.

 


Nekoliko stručnih pojmova i saveta

Montaža guma predstavlja stavljanje gume na felnu, a demontaža obrnut proces tj. skidanje gume sa felne. Prilikom ove vulkanizerske operacije nepažnja ili nestručnost mogu dovesti do oštećenja na gumi.

Balansiranje gume je uravnoteženje mase točkova, koje se postiže korišćenjem tzv. tegova. Preporuka je da se nakon montaže guma uradi i balansiranje, kako ne bi došlo do podrhtavanja volana ili celog vozila.

Centriranje (reglaža) trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova, tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Rezultat ovog podešavanja je bolja i duža trajnost gume i bolje i preciznije držanje pravca.

Kada se radi Centriranje (reglaža) trapa?

Centriranje trapa se radi u sledećim situacijama: kada se menjaju delovi sistema oslanjanja, kada se stavljaju nove gume, u slučajevima oštećenja trapa, kada je uzrok mehanički faktor – udarac u točak, upadanje u rupu i slično, kada vozilo zanosi u jednu stranu, kada se primete neravnomernosti u trošenju guma. Centriranje trapa treba uraditi jednom godišnje ili na 10.000 km.

Zašto je važno Centriranje (reglaža) trapa?

Na većini vozila, centriranje trapa se istražuje od samog uzroka kako bi se smanjilo trošenje i habanje guma i povećala udobnost vozača i putnika. Pravilno centriranje trapa smanjuje trošenje guma i povećava njihov vek trajanja, poboljšava njihove performanse i doprinosi uštedi goriva. To podešavanje takođe poboljšava ponašanje vozila na putu i povećava sigurnost, jer smanjuje vučenja u stranu i zanošenja vozila.

VAŠ VULKANIZER

Svetozara Miletića 64, Bačka Palanka 

021/753-452

Pratite našu stranicu na facebook-u:

DOO Bjeloš Vulkanizer Bjelos – prodaja guma


Slobodno, rasterećeno i zadovoljno! Vaša rekreacija je naš motiv!

Iako je mnogim biciklizam samo vid zabave, ovaj sport i vid rekreacije donosi veliku dobrobit za vaš organizam. Sigurni smo da ste makar jednom u životu vozili bicikl i osećali se nekako slobodno, rasterećeno i zadovoljno. Možete da ga koristite na putu do posla, prodavnice, kada treba da se nađete sa prijateljima i slično. Njegova najveća prednost jeste što je lako dostupan i primenjiv.

U prodavnici Bjeloš doo u Bačkoj Palanci na adresi Kralja Petra I br. 67 možete pronaći veliki arsotiman biciklova poznatih svetskih proizvođača i to za sve uzraste.

 

 

Zbog brzine prolaska kroz gradsku gužvu na elegantan način, a ekološki veoma odgovorno, električni bicikli su zadobili sve više zaljubbljenika. Veliki asortiman ovog sve popularnijeg prevoznog sredstva možete naći u prodavnici Bjeloš doo.

 

Da biste bili zdravi, morate biti fizički aktivni. Ali, nije uvek lako proceniti koliko nam je fizičke aktivnosti dovoljno da bismo bili u formi i postigli svoj cilj, bilo da je to skidanje viška kilograma, bilo samo „zatezanje“. U nedostatku vremena, nekada je put do teretane ili loše vreme faktor koji će vas sprečiti da je posetite. Zato svoju vežbaonicu treba imati i u domu.

Za ljubitelje vežbi za zdravlje prodavnica Bjeloš je snabdevena odličnom fitnes opremom, kućnim teretanama, sobnim biciklovima i tegovima raznih težina i oblika.

 

Idealno dvorište je ono koje je uređeno tako da bude kutak za uživanje i odmor. Iz tog razloga u prodavnici Bjeloš je u ponudi i oprema za uređenje dvorišta (kosilice, motorne testere, oprema za uređenje bašte) poznatog proizvođača Villager.

Svratite do nas ili nas pozovite i uverite se u našu široku ponudu!

VAŠA PRODAVNICA

Kralja Petra I br.67, Bačka Palanka

021/753-452

Pratite našu stranicu na facebook-u:

DOO Bjeloš Vulkanizer Bjelos – prodaja guma


Povoljna prodaja ogrevnog drveta – klikni i poruči

Hladna zima donosi dodatne troškove. Zato je važno povoljno odabrati kaloričan ogrev. Bjeloš doo godinama unazad vrši prodaju i distribuciju tvrdog ogrevnog drveta, briketa i ćumura.

Tvrdo ogrevno drvo:

  • Bukva
  • Bagrem
  • Hrast
  • Cer

Pozovi nas i naruči!

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here