Bačkopalanački kajakaši na pripremama reprezentacije

592

Seniorska i juniorska reprezentacija Srbije u kajaku i kanuu posle pauze za novogodišnje i božićne praznike nastavile su zimske pripreme.

Naš seniorski tim drugi deo zimskih priprema odrađuje u slovenačkom skijaškom centru Rogla.

Imamo odlične uslove za dobar rad na aerobiji kroz nordijsko skijanje, na visini oko 1600m. Staze su vrhunske, oprema takodje tako da smo veoma zadovoljni uslovima za trening. Osim svakodnevnih treninga na otvorenom, treninzi takođe podrazumevaju i rad na ergometru i, naravno, u teretani. Ono što nam olakšava zimski trening jeste i što su svi sadrzaji sportskog centra “Rogla” odlični i u potpunosti zadovoljavaju naše potrebe. Snega od danas ima dovoljno, tako da smatram da će naredne dve ipo nedelje ovde biti veoma dobre za trening naših reprezentativaca„, raportira sa Rogle trener reprezenacije, Uroš Pavlović.

Do 28. januara na Rogli će boraviti: Marko Tomićević, Milenko Zorić, Marko Dragosavlјević, Stefan Vekić, Vladimir Torubarov, Simo Boltić, Strahinja Stefanović, Nebojša Grujić, Anđelo Džombeta, Nikola Rasulić, Ervin Holpert, Dejan Pajić, Marija Dostanić, Milica Starović i Nikolina Moldovan.

Milenko Zorić i Stefan Vekić

Sa seniorima na pripremama u Sloveniji rad nadgledaju treneri Uroš Pavlović, Milan Đenadić i Miroslav Rodić.

JUNIORI

Juniorska reprezentacija Srbije, istovremeno zimske pripreme odrađuje u Trebinju.

Na pripremama u gradu na reci Trebišnjici borave: Vuk Miletić, Branko Lagundžić, Anastasja Bajuk, Olivera Mihajlović, Miloš Stojkov, Želјana Petrović, Dimitrije Novaković, Vojin Rudović, Nikola Perak, Nikola Kovačević, Nikola Karanović, Mihajlo Ristić, Jovana Radovanović, Andrej Ninković i Žarko Jakovlјević, Eva Barta, Vrdolјak Stefan i Aleksandar Perović.

O pripremama naših najmlađih reprezentativaca do 20. januara u Trebinju će brinuti treneri Nenad Kosijer, Dimitrije Kočinac i Čaba Feher.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here