Bačkopalančani u finalu 56. „Dnevnikovog“ turnira u malom fudbalu!

928

NOVI SAD: U finalu seniora na 56. tradicionalnom “Dnevnikovom” turniru u malom fudbalu sastaće se ekipe Browell viljuškari iz Bačke Palanke i branioci titule Maks bet.

Prvu polufinalnu utakmicu činio je par Lovrenac i Browell viljuškari. U 6. minutu Bačkopalančani su poveli nakon vrlo lepe akcije kada je na drugoj stativi loptu sačekao Žarko Vlajić i sproveo je u mrežu. Na 2:0 za “viljuškare” povisio je Boris Balinović, a isti igrač je posle vrlo lepe akcije postigao efektan pogodak. I sa vođstvom “viljuškara” od 3:0 otišlo se na odmor. Momci iz Mladenova koji igraju za ekipu Lovrenac propustili su dve solidne prilike početkom drugog dela igre, i na taj način propustili su šansu da se vrate u mreč. Kazna je ubrzo stigla kada je Vlajić postigao svoj drugi pogodak i povisio vođstvo svog tima na 4:0. Pobednik je tim golom rešen. Do kraja utakmice Mladenovljani su preko Dejana Jeftića sa penala smanjili na 1:4 a konačan rezultat Lovrenac – Browell viljuškari 1:5 postavio je Petar Tanasić. Valja istaći da su se igrači obe ekipe izuzetno korektno ponašali, poštujući i protivnike i sudije, a u finale se plasirao u ovom momentu kvalitetniji tim.

Mnogo više neizvesnosti viđeno je u drugom polufinalnom meču u kom su se sastali Autogalant i Maks bet. Viđeno je mnogo trčanja i mnogo snažnih duela, ali u granicama korektnog. Počelo je dosta tvrdo, sa striktnim markacijama, a Maks bet je propustio dve solidne prilike. Kako je meč odmicao Autogalant je uspostavio ravnotežu, ali najbolju šansu iz kaznenog udarca propustio je Maks bet kada je Milan Čičić pogodio stativu. Na početku drugog dela meča Maks bet je propustio još jednu priliku a onda je, ispostaviće se jedini pogodak na utakmici postigao fudbaler Bečeja Čedomir Tomčić, koji je sa sedam-osam metara snažnim udarcem pogodio mrežu golmana Pecelja. Oba tima su do kraja susreta imali svoje prilike ali rezultat se nije menjao. Te se Maks bet drugu godinu za redom dokopao finala.

Rezultati polufinala

Pioniri

  • Restoran Naša Tvrđava – Fortuna bambino 5:1
  • Fasada – Kafe Dača 1:2

Kadeti

  • Kafana Kranjac – MGM Plamen instalacije 9:1
  • NPR Pantić – Mađioničari 0:1

Seniori

  • OŽ Lovrenac – Brovel viljuškari 1:5
  • Autogalant – Maks bet 0:1

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here