Derma Care – Vaše mesto za negu lica i tela

5806

Budite lepi… Budite negovani… Budite zadovoljni sobom…

Centar za negu lica i tela Derma Care osnovan je sa ciljem da se na jednom mestu možete posvetiti nezi i lepoti Vašeg lica i tela. Najsavršenije metode i najkvalitetnije linije kozmetičkih proizvoda koji se koriste u ovom salonu će Vam pomoći u tome da zablistate u punom sjaju.

[wonderplugin_slider id=97]

U prijatnom ambijentu salona Derma Care svaka žena će biti tretirana sa pažnjom pre i posle tretmana, nakog kog će se osećati ulepšano, osveženo i preporođeno.

U ovom salonu možete uraditi tretmane lica, tela, epilaciju celog tela, i još mnoge tretmane kako bi ste zablistali. 


 

[wonderplugin_slider id=185]

 

Od samog početka ulažemo veliki trud u stalnu edukaciju kao i velika sredstva u najmoderniju aparaturu kako bismo Vam mogli ponuditi najnovije i najefikasnije tretmane za rešavanje najraznovrsnih problema kože. Naši klijenti mogu očekivati profesionalan tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate.

[wonderplugin_slider id=101]

 

Pogledajte tretmane koji se rade u Derma Care salonu, a želite li besplatne konsultacije, pozovite 0641294532 bez ikakvih obaveza. Biće nam zadovoljstvo pomoći Vam!

Koža usled nepravilnog negovanja i zanemarivanja može dovesti do određenih problema i stanja. Poput bore, fleka, perutanja, masnoće, preterane dehidratacije pa izgleda UMORANA i SIVA. Čišćenje lica i tretmani kože lica su neizostavni ako želite da sprečite prve znakove starenja.

Neke od načina potrebnog negovanja kože lica možete isprobati u našem Centru za negu lica i tela DermaCare.

[wonderplugin_slider id=99]

Nega lica

  • Hemijski piling – je kontrolisano povređivanje kože, koje dovodi do uklanjanja ostarelog i mrtvog sloja ćelija uz pomoć hemijskih reaktivnih komponenata. Hemijski pilinzi se koriste u slučajevima naglašene pigmentacije, ožiljaka, starenja kože, akni, rozacee (roze bubuljice), kao i kod keratoze.
  • ERF – Gimnastika za lice –Miolift ili biolift je tretman protiv starenja kože.Koristi se u svrhu otklanjanja sitnih linija i bora.Poboljšava se struktura kože.Mikrostruja radi na principu električnih implusa i time ubzava metabolizam i obnavlja tkivo.Preporučuje je od 6-10 tretmana 2-3 x nedeljno. Održavanje je jednom mesečno.
  • Antiage tretmani – različiti tretmani za podmlađivanje lica, a svaki od njih je osmišljen da na najbolji mogući način reši određeni problem koji nastaje u zrelijim godinama. Najnoviji trendovi ukazuju da kombinacijom 2 ili više tretmana mogu da se dobiju idealni rezultati. Sve više devojaka koristi neke od ovih tretmana u preventivne svrhe, kako bi odložile nastanak prvih bora.
  • Mezoterapija bez igala – podstiče stvaranje kolagena i elastina, tretman osvežavanja,toniranja kože,uklanjanje bora. Kolagen je glavni strukturalni protein u koži. On ima osnovnu ulogu u stvaranju strukture ćelija, tkiva i organa. Kad ne bismo imali kolagen telo bi se bukvalno raspalo. Kolagen daje koži snagu i izdržljivost, doprinosi mladom i svežem izgledu.

  • Dijamantska mikrodermoabrazija –  je jedan od najpopularnijih tretmana današnjice, koji za rezultat ima blistav i ujednačen ten, bez mane. Takođe je efikasan u borbi u prevenciji bora, mitisera i proširenih pora, kao i površinskih fleka na koži.
  • Ultrazvučno čišćenje – za prosvetljenu, hidriranu, izuzetno glatku, nežnu i čistu kožu, sa vidno umanjenijim borama i zategnutijim tonusom kože. Idealan je i kod neujednačenog reljefa kože i hiperpigmentacija.
  • Ultrauzvuk – omogućava bolju prokrvljenost, poboljšava se metabolizam epiderma, stimuliše mišićno tkivo, usporava se proces starenja. Dermaceutical ampule skupljaju se proširene pore, vrši se hidratacija, lifting lica, ublažava se hiperpigmentacija, ublažava postojeće kapilare kao i njihovo širenje.
  • Vitaminski tretmani – prilagođeni su svim tipovima kože, a predstavljaju najprirodniji način da se koža lica nahrani i postane zdravija, pa ujedno lepša i blistavija. Ovaj tretman je i svojevrsna zaštita kože. Sprečava starenje kože i formiranje bora, uklanja fleke i pigmentaciju. Odličan je i u protekciji kože od štetnih sunčevih zraka.

Nega tela

  • Kavitacija – najmoćniji mehanizam današnjice pomoću kojeg se uništavaju masne ćelije. To je najnovija metoda čija tehnologija omogućava neinvzivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde se nekupljaju tvrdokorne masnoće kojih se ne možemo osloboditi ni vežbama, ni dijetama, a to su najčešće: stomak, kukovi, butine, zadnjica, unutrašnji deo kolena, nadlaktica…
  • Preso terapijalimfna drenaža predstavlja dreniranje, odvod i tok limfne (potkožne) tečnosti preko limfnih puteva. To je metoda kojom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim.  Razlikuje se od ostalih vrsta masaža po tome što se koristi drugačija tehnika – lagani pritisak na limfne čvorove.
  • Anticelulit vakuum masaža – Aparatom za anticelulit masazu prodire se u dublje slojeve masnoće,razbijaju se deformisane ćelije vezivnog tkiva, masne naslage se izvlače na površinu, poboljšava se cirkulacija i radi se razgradnja masnih naslaga.
  • Zatezanje opuštene kože ruku,stomaka i kolena – DermaCare nudi sledeće tretmane opuštene kože kao i kombinaciju istih u zavisnosti od anamneze i dogovara sa pacijentom: – Frakcionalni RF – najmodernija tehnologija radio-talasnog zatezanja kože – Radio talasni lifting – bipolarnom i tripolarnom radio – frekvencijom – Mezterapija bez igala tj. ultrazvučno zatezanje kože.

Tretmani SHR i IPL laserom

  • Epilacija – je u potpunosti bezbedna i najsavremenija metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa tela i lica, bilo da su u pitanju žene ili muškarci.
  • Podizanje grudi – odnosno skraćivanje rastojanja izmedju vrha bradavice dojke i ključne kosti. Ova metoda deluje suprotno na proces starenja dubokih slojeva kože jer utiče na stvaranje novog potpornog tkiva i novih ćelija. Prednost ove tehnike je što ne oštećuje tkivo dojke jer ne doseže u njene dublje slojeve.
  • Tretman pigmantacije – je brzo, bezbolno i bezbedno rešenje ovog problema pigmetacije kože. Uklanjanje fleka i pega podrazumeva trajno uklanjanje svih fleka i pega koje su nastale na bilo koji način.
  • Uklanjanje kapilara – vidljivo smanjenje kapilara je primetno posle svakog tretmana. Odmah nakon procedure, na tretiranoj zoni se dan-dva primećuje blago crvenilo sa neznatnim otokom. Sam krvni sud potamni nakon tretmana i za 2-4 nedelje se resorbuje iz organizma i nestaje.

[wonderplugin_slider id=101]

Estetika lica – hirurgija hijaluron i mezoniti

  • Vedrinu, sjaj i punoću mladalačke kože čini hijaluronska kiselina koja čini osnov hijaluronskih filera. Nakon tridesete godine života depo hijalurona u koži prirodno opada, što koži daje umoran i dehidriran izgled.

Primenom hijaluronskih filera, popunjavaju se depoi hijalurona u koži čime se popunjavaju bore, obnavlja se izgled lica nadoknadom izgubljenog volumena. Hijaluronski fileri su prirodan i bezbedan način poboljšanja vašeg izgleda. Hijaluronska kiselina sadržana u hijaluronskim filerima je po svom sastavu veoma slična hijaluronskoj kiselini u našem organizmu. Fileri su lagane teksture u formi gela koji se injekcionim putem ubrizgava samu kožu ili sluzokožu usana.

Radio-frekventivna struja 

  • Uklanjanje bradavica, keratoza, fibroma brzo i bezbolno –beskrvna i bezbedna metoda uklanjanja izraslina na koži. Prilikom ove intervencije koristi se anestetik u vidu kreme, a ova metoda je toliko blaga da pacijenti nemaju osećaj da se podvrgavaju hirurškom zahvatu. Radiotalasna metoda je zbog svoje preciznosti, potpuno bezbedna i za uklanjanje promena koje se nalaze na najosetljivijim delovima tela.
  • Podizanje kapaka – inovativana radiotalasna metoda zatezanja kapaka daje fantastične rezultate koji mogu konkurisati efektima hirurškog liftinga kapaka. Metoda je efikasna jer u sebi objedinjuje regenerativni i lifting efekat.
  • Uklanjanje pigmentnih fleka i pega – laseri su tako konstruisani da uklanjanju pigmenta koji se nalazi u trećem sloju kože. Laser uklanja pigment bez ikakvog oštećenja kože i oni su terapija izbora za staračke pege, pege od Sunca i sve lokalizovane duboke pigmentacije. Laserski snop je skoncentrisani zrak svetlosti u jednoj tački, te deluje tako da ne postoji nikakvo zračenje na okolno tkivo, a takođe zahvaljujući najsavremenijim ultrapulsnim laserima, zrak je velike snage i za veoma kratko vreme deluje na problem, tako da ne oštećuje okolna tkiva tj. dublje strukture, kao što su krvni sudovi, nervi, limfne žlezde.
Vlasnica Edita Knežević sa svojim stručnim timom uspešno vodi Derma Care na zadovoljstvo svojih klijentkinja i klijenata.

„Ulažemo veliki trud u stalnu edukaciju kao i sredstva u najmoderniju aparaturu, kako bismo Vam ponudili najnovije i najefikasnije tretmane za rešavanje najraznovrsnih problema kože“.

Posetite nas! 

Radno vreme:

Radnim danima: od 08-13 časova, od 16-20 časova

Subotom: od 08-14 časova

Kontakt telefon: 0641294532

Veselina Masleše 21/2, Bačka Palanka

Zapratite Derma Care na facebooku i instagramu.

Pogledaj na MAPI

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here