Hrvatski voditelj posvetio bilbord Balaševiću: „Dragi Đole, još uvek te čekam…“

575

Voditelj Hrvatske radio-televizije Aleksandar Stanković već godinama pokušava da ostvari nameru da u svojoj emisiji „Nedeljom u 2“ ugosti Đorđa Balaševića, a kako mu to ne polazi za rukom, on je sada otišao korak dalje i povukao potez koji je mnoge ostavio bez teksta.


U Novom Sadu je pre nekoliko dana osvanuo bilbord sa natpisom:

– Dragi Đole, još uvek te čekam… Mia Radenković.

Dok su se Balaševićevi sugrađani pitali kome je upućen, Aleksandar Stanković potvrdio je da on stoji iza ovog gesta, piše „Danas“.

– Već 15 godina pokušavam da dovedem Balaševića u svoju emisiju. Palo mi je na pamet da bih mogao da zakupim veliki plakat u Novom Sadu. Njegov sam veliki obožavalac i slušam ga od detinjstva. Bio sam na četiri njegova koncerta. Uz njegove sam se pesme zaljubljivao – rekao je voditelj HRT-a za hrvatske medije, nadajući se da će ovoga puta Balašević pristati na gostovanje, a prenosi „Blic“.

– Bilbord je postavljen u ponedeljak. U međuvremenu sam se čuo sa Bebom Balašević, Đoletovom ćerkom, i sve sam joj objasnio. Njena reakcija je bila skroz okej – dodao je Stanković.

On je, kako „Blic“ dalje prenosi, nedavno u intervjuu u sarajevskoj emisiji „Pressing“ na televiziji N1 otkrio da je 2004. godine otišao do Novog Sada kako bi upoznao i lično pozvao kantautora u svoju emisiju.

KO JE MIA RADENKOVIĆ: Reč je o devojci koja se spominje u Đoletovoj pjesmi “Ljerka”, među fanovima poznatijoj kao “Korzo”, a u kojoj „Panonski mornar“ peva o lepoticama koje je u mladosti svakodnevno sretao na novosadskom šetalištu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here