Чувајте свој и туђи живот, а за ауто је лако! – Ауто сервис Рале

Двадесет и три године успешног пословања.

2313

Ауто сервис Рале послује у Бачкој Паланци још од 2000. године. Основна делатност овог сервиса је поправка и лакирање друмских возила путничког и теретног програма. Констатним улагањем, пре свега у едукацију и стручно усавршавање, али и у савремену опрему Ауто сервис Рале је постао синоним највишег квалитета услуге.


Ауто сервис Рале високо стручно врши:

  • Лакирање вашег аутомобила у професионалним условима
  • Сервис ауто клима и дезинфекцију климе
  • Миксање боја за ваш аутомобил, како би сте добили савршену боју
  • Поправка хаварисаних возила
  • Развлачење карабмолираних возила

Фарбање возила у Ауто сервису Рале врши се у професионалној комори за фарбање возила и уз употребу најквалитетнијих фарби и лакова водећих светских произвођача.

„Саобраћајне незгоде су нажалост постале свакодневница и представљају високостресно искуство. Ако сте доживели саобраћајну несрећу прва и најважнија ствар је да потражите помоћ лекара уколико осетите тегобе. Живот и здравље су увек на првом месту. А што се тиче штете на вашем возилу не дозволите да вас стрес обузме, јер за ауто је лако“ – поручују из ауто сервиса Рале.

Редован сервис ауто климе омогућава њен исправан рад, продужава трајност компресора и осталих делова система климе у аутомобилу.

Најчешће притужбе на рад ауто-клима уређаја се односе на његову смањену ефикасност, или појаву појачане буке и непријатних мириса приликом коришћења. Редовним сервисирањем клима уређаја на вашем возилу омогућава се његов исправан рад, продужава трајност компресора и осталих делова система.


Под тешком хаваријом се подразумева стање са високим процентом оштећења возила као што су више изражена оштећења, нагужване спољне површине, наглашене деформације које изискују више рада и материјала, или се налазе на тешко доступним местима.
У оваквим случајевима поправка је углавном комбинована што значи да се оштећени делови поправљају ако за то постоје техничке могућности и ако је поправка економичнија од замене делова, с тим да се не ремети сигурност возила.

 

Радно време Ауто сервиса Рале

Радним даном: од 7:30 до 17:00 часова
Суботом: од 7:30  до 14:00 часова

Ваш
Ауто сервис РАЛЕ

Бачка Паланка, Краља Петра Првог 165

: 064/118 75 78; : 021/60 45 109

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here