NOVO: Ubrzani kursevi engleskog i nemačkog jezika!

UPIS JE U TOKU!

3172

Škola stranih jezika Excellent!

je škola u Bačkoj Palanci koja je počela sa radom 1. septembar 2001. godine. Cilj ove škole je da svojim polaznicima omogući ne samo da uče i nauče strani jezik po izboru, već i da upoznaju novu kulturu, prošire vidike i izbore se za svoju bolju budućnost.

Ako pričaš s’ čovekom na jeziku koji on razume, to odlazi u njegovu glavu. Ako pričaš s čovekom na njegovom jeziku, to odlazi u njegovo srce. – Nelson Mandela

Neka bivša deca ove škole postala su profesori stranih jezika, a mnogi nekadašnji učenici sada svoju decu dovode na časove. Đaci škole stranih jezika Excellent uspešno upisuju srednje škole i fakultete na stranim jezicima. I to je pravi pokazatelj uspešnosti ove škole.

Učionice škole se nalaze u Bačkoj Palanci u Tržnom centaru „Mozaik“, Trg bratstva jedinstva 30-32, lokali 113,133 i 135

Jezici koji se trenutno nude  

  • engleski
  • nemački
  • ruski 
  • francuski 
  • srpski za strance

O nastavi

Škola preporučuje rad u malim grupama (6 -10) kako bi polaznici aktivno učili jezik kroz neprestanu interakciju sa drugim učenicima i profesorom. Svaki čas je čas konverzacije.

Grupe se formiraju u zavisnosti od uzrasta i znanja polaznika. Predtestiranje polaznika u cilju razvrstavanja u odgovarajuće grupe je besplatno.

Časovi su radnim danima, dva puta nedeljno i raspored je usklađen sa obavezama polaznika.

Dužina časa zavisi od uzrasta polaznika

  • Vrtić i predškolci – jedan čas traje 30 minuta.
  • Deca I – III razred – jedan čas traje 45 minuta.
  • Deca IV – VIII razred – jedan čas traje 60 minuta.
  • Srednjoškolci – jedan čas traje 60 minuta.
  • Odrasli – jedan čas traje 60 minuta.

Nastava za decu prati školsku godinu. Dečiji kursevi  jezika su kreirani tako da pružaju dosta zabave i učenja kroz igru, ali su u isto vreme i zahtevni. Razvijaju se sve četiri jezičke veštine na integrisan način, kroz dijaloge, tekstove i komunikacijske aktivnosti, uključujući igru, glumu i pesme.

Nastava za srednjoškolce takođe prati školsku godinu. Kursevi su dinamični i odgovaraju interesovanjima tinejdžera. Kroz interaktivne igre, multimedijalnu podršku i razgovor srednjoškolci unapređuju ne samo sve četiri jezičke veštine već i socijalne veštine koje će im omogućiti konkurentsku prednost u školovanju a i kasnije u životu.

Nastava za odrasle je organizovana u vidu ubrzanih kurseva koji traju jedan semester i standradnih kurseva koji prate školsku godinu. Nastavni materijali su autentični i rezultat su zajedničkog rada Excellent tima. Cilj škole je se pomogne svakom učeniku da u obilju raznovrsnog materijala odabere ono što mu je zanimljivo i potrebno u realnom životu.

Tokom školske godine organizuju se besplatni individualni časovi za sve polaznike škole kojima je potrebna dodatna podrška u savlađivanju predviđenog gradiva.

Posebno su organizovane pripreme za polaganje međunarodnih ispita.

Popusti

Kako bi se zahvalili na ukazanom poverenju i saradnji koja traje godinama, đacima sa kojima škola sarađuje pet ili više godina odobren je popust od 10%. Osim “popusta na staž”, članovima iste porodice odobrava se i popust od 15% i 5%. Polaznici koji u Excellentu uče dva ili više jezika, takođe imaju popust 10%.

Na kraju svakog kursa polaznici dobijaju sertifikate škole ako na krajnjem ispitnom testu ostvare rezultat minimum 60% tačno urađenog testa.

Škola stranih jezika “Excellent School” DOO
Bačka Palanka, Trg bratstva jedinstva 30-32

telefon: 064/15-56-270
e-mail: [email protected]
Web site: www.excellent.edu.rs

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here