Bačka Palanka zavejana, vozila zimske službe na terenu

Ćosić: Putevi prvog prioriteta u Bačkoj Palanci prohodni

1366

BAČKA PALANKA: Visina snežnog pokrivača u Bačkoj Palanci dostigla je 15 centimetara. Saobraćaj je otežan, ali iz zimske službe kažu da su putevi prvog prioriteta prohodni.


Vojislav Ćosić iz zimske službe rekao je da je 15 vozila na terenu, te da su putevi prvog prioriteta očišćeni.

„Nije bilo većih problema što se tiče bezbednosti u saobraćaju. Prvi prioritet je čist, kao i sela Čelarevo, Pivnice, Obrovac, Tovariševo, Despotovo, Silbaš, Vizić, Neštin. Ekipe čiste i drugi prioritet, rekao je Ćosić.

Što se tiče puta prema Novom Sadu iz zimske službe opštine Bačka Palanka kažu da oni održavaju put do obilaznice i da je taj deo očišćen.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Granični prelaz Bačka Palanka zatvoren

Zastoj koji prave kamioni koji čekaju na prelaz sa Hrvatskom otežavaju saobraćaj, ali ekipe bačkopalanačke zimske službe su uspele da dođu do Neština i Vizića i očiste i ta naselja.

„U naselju Sinaj ima dosta užih ulica pa se dešava da, ukoliko su auta parkirana ispred kuća, naše vozilo ne može da prođe. Apelovao bih da se auta parkiraju u dvorište da ne dolazi do ovakvih situacija. Svakako savetujem dodatni oprez u saobraćaju i prilagođenu brzinu, rekao je Vojislav Ćosić.

Prema prognozi sneg u Bačkoj Palanci padaće i narednih 10 sati. Trenutna temperatura u gradu je -1.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here