Pionirke OK „Panonija“ ponovo na pobedničkom postolju

1358

NOVI SAD: Pionirska selekcija OK „Panonija“ je na 6. tradicionalnom turniru u organizaciji OK „Dunav Volley“ osvojila 3. mesto i bronzane medalje.

Na trurniru je učestvovalo 12 ekipa iz Beograda, Novog Sada, Lazarevca i Bačke Palanke. Zbog loših vremenskih uslova, na turnir nisu dosle odbojkašice Srbijanke iz Valjeva, Željezničara iz Lajkovaca i OK Klek.

„Panonija“ je u polufinalu poražena od osvajača ovog turnira, ekipe OK „Lazarevac“, koja je i pobednik ovog turnira jer je u finalu pobedila ekipu OK „As“ iz Beograda.

Panonija je u borbi za 3. mesto pobedila ekipu „Lavice“ iz Novog Sada. One su i ovim rezultatom potvrdile da se radi o veoma talentovanoj generaciji, koju čeka još puno uspeha u narednom periodu. Ovaj turnir je palančankama dobro došao kao provera pred pionirsko prvenstvo Vojvodine.

Za ekipu „Panonije“ su nastupile: Jovana Zelenović, Milica Novaković, Nevena Kolbas, Anja Mandić, Jelena Štrbac, Ivana Budisavljević, Vera Vasić, Lana Ivanović, Teodora Đurković, Jovana Bugarčić, Teodora Badanjac, Sonja Đukić, Jelena Babić i Sofija Petrić; trener  Marko Budisavljević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here