Predstava za decu „Kuc, kuc, ima li koga?“

0
451

BAČKA PALANKA: U Gradskom bioskopu u subotu 9. februara od 17.00 časova biće odigrana pozorišna predstava za decu „KUC, KUC, IMA LI KOGA?“ u izvođenju „Maximus arta“ iz Beograda.


Duhovita pozorišna predstava koja se bavi prevazilaženjem raznih strahova. Kako deca prolaze kroz određenu fazu razvoja, tako se menjaju predmeti, situacije i likovi koji izazivaju strah. Zanimljivim glumačkim etidama i interakcijom uspeli smo da umanjimo značenje straha i tako povećanjem iskustva, veliki broj neopravdanih strahova izčezne sam po sebi.

Likovi predstave su devojčica Ivana, dobri strašilo Apćiha i gospodin Vićentije- vrlo dobri duh. Scenografiju čine različita vrata kroz koje naši junaci prolaze i nailaze na svet mašte i igre. Devojčica Ivana prolazi kroz misteriozna vrata i sa druge strane je uplašeni strašilo koji se priprema za maskembal,praveći masku viteza. Zajedno njih dvoje iza drugih vrata nailaze na dobrog ali usamljenog duha Vićentija koji postaje najsrećniji duh na svetu jer je konačno dobio prijatelje.

Tekst i režiju radio je Željko Aleksić, a u predstavi igraju Milena Martić, Željko Aleksić i Petar Kokinović.

Cena ulaznice je 100 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here