Uređenje sportskih terena na otvorenom jedan od prioriteta u 2019.

Ustanova za sport i rekreaciju "Tikvara"

688

BAČKA PALANKA: Program poslovanja i finansijski plan Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“ za 2019. godinu usvojen je na 30. sednici Skupštine opštine Bačka Palanka.


U ovoj godini planirani su radovi na svim sportskim borilištima, u okviru otvorenih sportskih terena, sanacija dela tribina na fudbalskom igralištu kao i nastavak sanacije i popravke ograde oko otvorenih terena.

Jedan od prioriteta svakako će biti i sanacija krova na sportskoj hali u Bačkoj Palanci, ali i kompletno uređenje otvorenih sportskih terena koji su prethodnih godina samo sanirani i popravljani.

[wonderplugin_slider id=64]

 

U obrazloženju finansijskog plana za 2019. godinu takođe se navodi da se ovogodišnji plan u mnogome razlikuje od prethodnih godina s obzirom da će USR „Tikvara“ u ovoj godini upravljati i dodatnim sadržajima i objektima – Sportska hala u Gajdobri i kompleks bazena u Bačkoj Palanci.

Iz ove ustanove kažu da će se uređenje priobalja nastaviti kao i prethodnih godina, a konkurisaće se kod Pokrajinskog sekretarijata za refulaciju Tikvare i sređivanje „popova“, što bi u mnogome učinilo prijatnijim boravak i trening korisnika.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here