Optik Ačanski – Vaš pogled u pravo vreme!

2450

Optik Ačanski radi još od davne 1986. godine. I dan danas ovaj porodični posao se obavlja predano i profesionalno. Delatnost radnje je sa vremenom proširena i danas pored servisa i prodaje satova, „Ačanski“ u ponudi ima i optičarske usluge: dioptrijske preglede, dioptrijske naočare, sunčane naočare.


Specijalnost je popravka svih vrsta satova svih proizvođača. Optik Ačanski godinama usavršava i prati trendove u časovničarskoj industriji da bi se svakom satu prišlo na što profesionalniji način.

Dugogodišnjim radom Optik Ačanski zavidno iskustvo u rešavanju problema i izazova koje pred nas stavljaju naši klijenti. Imamo veliki asortiman rezervnih delova za sve marke satova.

Časovnici, merači vremena, najlepši ukrasi ruku, radnog i životnog prostora, drag poklon i statusni simbol. Vaši časovnici govore o Vama, Vašem stilu, ukusu, karakteru i podižu Vam ugled u okruženju, poput automobila.

„Bavimo se servisom, popravkom i prodajom svih vrsta časovnika: ručnih (analognih i kvarcnih), zidnih i stonih. Za nas ni jedan mehanizam nije nepoznanica“, poručuju iz Optik Ačanski.

„Vršimo zamenu kaiša i narukvica, poliranje i zamenu stakla i baterija na časovnicima. Kod nas takođe možete pronaći okvir za vaše naočare i utvrditi dioptiju koja vam je potrebna“.

Kompletna ponuda Optik Ačanski obuhvata i:

  • stručne dioptrijske preglede;
  • vrhunska dioptrijskia stakala;
  • veliki izbor dioptrijskih okvira;
  • veliki izbor sunčanih naočara;
  • sve vrste kontaktnih sočiva.


Radno vreme:  Radnim danima od 09 do 19 časova

VAŠ

 

Zanatski centar „City“ – Blok Partizan bb, 21400 Bačka Palanka

Kontakt: 065/22446 77

Pogledaj na MAPI.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here