Čeković dva puta operisan posle loma noge u Turskoj

0
460

– Niko od igrača i rukovodstva slovenačkog kluba nije se interesovao za težinu povrede, o izvinjenju da i ne govorim… – rezigniran je Damirov otac Meša.


Prvotimac OFK Bačke, Damir Čeković, na pripremama u Antaliji, u prijateljskom meču sa slovenačkim Celjem, doživeo je prelom kosti potkolenice desne noge i pokidao ligamente zgloba.

Odmah posle povrede, u trećem minutu, Čeković je prebačen u bolnicu u Antaliji. Posle dve hirurške intervencije, prvotimac OFK Bačke trenutno se nalazi na bolničkom lečenju.

 

– Mučki, sa leđa, na Damira je nasrnuo jedan od igrača Celja i naneo mu tešku povredu. Na žalost, niko od igrača i rukovodstva slovenačkog kluba nije se interesovao za težinu povrede, a o bilo kakvom izvinjenju da i ne govorim… – javio se Žurnalu, iz Turske, Meša Čeković, Damirov otac.

Očigledno rezigniran, Čeković senior kratko je istakao:

– Na sreću, kolima hitne pomoći, Damir je hitno prebačen u antalijsku bolnicu OFM. Lekari su reagovali na najbolji način, izvršili dve hirurške intervencije, maksimalno profesionalno i urgentno, uz prisustvo klupskog lekara, dr Gorana Stupara. Veliku pomoć u toku ovog nemilog događaja, imali smo od Emira Dizdarevića, neizmerno smo mu zahvalni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here