Dobar start „Lavova BP“

Startovala rukometna Superliga Vojvodine za kadete

0
207

Kadeti RK „Lavovi“ su startovali sa dve pobede u takmičenju Superlige Vojvodine za ovaj uzrast odigranom u Novom Sadu.


Palančani su savladali ekipe „Spartak Vojputa“ iz Subotice sa 22:21 (13:12) i u drugom susretu sastav „Somborelektra“ sa 17:16 (5:10). Prvi meč su „Lavovi BP“ dobili lakše nego što to krajnji rezultat govori, jer su Palančani imali konstantnu prednost tokom celog meča od dva-tri gola razlike.

Kadeti bačkopalanačkog kluba su u poslednja dva minuta stekli maksimalnih plus 4, ali onda dolazi do neshvatljivog opuštanja. Subotičani to koriste i u poslednjoj sekundi meča dolaze na samo gol zaostatka, ali vremena za nešto više od toga nisu imali.

Znatno teži posao su kadeti „Lavova BP“ imali u drugom meču protiv „Somborelektra“ gde su prikazali igru sa dva različita poluvremena. Nakon prvog dela Palančani su imali zaostatak od minus pet, ali su u nastavku prikazali znatno bolju igru i preokrenuli su u svoju korist na 17:16.

Drugi superligaški turnir se igra u subotu, 16. februara u Crvenki kada će „Lavovi BP“ odmeriti snage sa „Vojvodinom“ iz Novog Sada i „Vrbas Petrolom“.

Za kadete predvođene trenerom Slobodanom Permoserom su u Novom Sadu nastupili: Stanojev, Đurica, Lakić, Jerković, Čuport, Dutina, Lažetić, Rađenović, Francuz, Miljković, Urošev.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here