KK „Feniks“ uspešan u svim selekcijama

0
239

Juniori 2001 KK „Feniks“ su dočekali ekipu KK „Crvenka“. Utakmica je počela boljom igrom Feniksa koji već na počeku ovog meča uspeva da napravi razliku od trinaest poena. U drugom delu gosti uspevaju da poboljšaju igru u napadu i do poluvremena uspevaju da smanje razliku na 42:33. U trećem periodu je viđena rastrzana igra oba tima. U takvoj igri malo bolje su se snašli domaćini, pa su ponovo povećali razliku na 55:41. U poslednjem periodu su gosti pokušavali da smanje prednost, ali osim konačnih 71:61 za domaćina, više nisu uspeli.

Kadeti 2003 su gostovali u Kuli ekipi KK „Hajduk“. Posle prošlonedeljnog poraza očekivala se reakcija ove selekcije. Tako je i bilo na samom početku meča. Sve do pred kraj prvog perioda Feniks je kontrolisao rezultat, igrao sigurno u napadu i agresivno u odbrani. Odjednom se tok utakmice preokreće i u sledećih pet minuta domaćini prave seriju od 16:0 i dolaze do prednosti 30:18. Do kraja ovog dela Feniks uspeva da vrati svoju igru i smanji prednost na 32:30. U drugom poluvremenu je viđena odlična i neizvesna utakmica u kojoj su se rivali smenjivali u vođstvu. Pri nerešenom rezultatu 72:72, Feniks ne uspeva da realizuje poslednji napad pa utakmica ide u produžetak. U produžetku se Feniks bolje snalazi i uspeva da pobedi sa 81:76.

Minibasket selekcija 2008 je igrala u Novom Sadu protiv ekipe KK „Star“. Selekcija koja do sada nije imala poraz u ovom takmičenju je malo opuštenije ušla u ovu utakmicu. To su iskoristili igrači KK „Star“ ekipe pa su dobili prvu i drugu deonicu ovog meča. Kada su nastavku stekli veliku prednost od 23:13, tek tada su igrači Feniksa ozbiljno zaigrali i do kraja utakmice je na terenu postojala samo jedna ekipa. Feniks pravi preokret i pobeđuje sa 35:26.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here