KK „Feniks“ uspešan u svim selekcijama

514

Juniori 2001 KK „Feniks“ su dočekali ekipu KK „Crvenka“. Utakmica je počela boljom igrom Feniksa koji već na počeku ovog meča uspeva da napravi razliku od trinaest poena. U drugom delu gosti uspevaju da poboljšaju igru u napadu i do poluvremena uspevaju da smanje razliku na 42:33. U trećem periodu je viđena rastrzana igra oba tima. U takvoj igri malo bolje su se snašli domaćini, pa su ponovo povećali razliku na 55:41. U poslednjem periodu su gosti pokušavali da smanje prednost, ali osim konačnih 71:61 za domaćina, više nisu uspeli.

Kadeti 2003 su gostovali u Kuli ekipi KK „Hajduk“. Posle prošlonedeljnog poraza očekivala se reakcija ove selekcije. Tako je i bilo na samom početku meča. Sve do pred kraj prvog perioda Feniks je kontrolisao rezultat, igrao sigurno u napadu i agresivno u odbrani. Odjednom se tok utakmice preokreće i u sledećih pet minuta domaćini prave seriju od 16:0 i dolaze do prednosti 30:18. Do kraja ovog dela Feniks uspeva da vrati svoju igru i smanji prednost na 32:30. U drugom poluvremenu je viđena odlična i neizvesna utakmica u kojoj su se rivali smenjivali u vođstvu. Pri nerešenom rezultatu 72:72, Feniks ne uspeva da realizuje poslednji napad pa utakmica ide u produžetak. U produžetku se Feniks bolje snalazi i uspeva da pobedi sa 81:76.

Minibasket selekcija 2008 je igrala u Novom Sadu protiv ekipe KK „Star“. Selekcija koja do sada nije imala poraz u ovom takmičenju je malo opuštenije ušla u ovu utakmicu. To su iskoristili igrači KK „Star“ ekipe pa su dobili prvu i drugu deonicu ovog meča. Kada su nastavku stekli veliku prednost od 23:13, tek tada su igrači Feniksa ozbiljno zaigrali i do kraja utakmice je na terenu postojala samo jedna ekipa. Feniks pravi preokret i pobeđuje sa 35:26.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here