Uspesi Ok „Warriors“ na turniru u Kaću

Uspesi najmlađih takmičara OK "Warriors" se nastavljaju i u 2019. godini.

1057

KAĆ: U petak (15.02.) održao se prvi „Respect“ odbojkaški kup za mlađe kategorije u organizaciji OK „Respect“ iz Kaća. Učešće na ovom turniru, uzelo je preko 450 dece iz 15 klubova, sa teritorije Vojvodine. Na 8 terena, u 6 kategorija, nastupilo je preko 100 ekipa. Deca su uspela da ulepšaju dan mnogobrojnoj publici.


OK „Warriors“ je na ovom turniru zabeležio veoma zapažen rezultat

U kategoriji starijih pionirki OK „Warriors“ je stigao do titule prvaka turnira. Iako je bačkopalanačka ekipa bila najmlađi učesnik turnira u ovoj kategoriji, odbojkašice „Warriors“-a su osvojile zlato. Prvo je savladana favorizovana, prvoligaška ekipa „FOK“ iz Futoga u polufinalu, rezultatom 2:1, a kasnije i ekipa domaćina, OK „Respect“, rezultatom 2:0.

Za OK Warriors nastupile su: Nina Bursać, Jovana Dragumilo, Jovana Turi, Luna Bogunović i Janjić Anastasija. Trener: Davor Karakasević.


U najmlađoj kategoriji za devojčice, uz debitantsko učešće, najmlađi članovi OK „Warriors“ okitili su se srebrnom medaljom. Porazom od 2:1 protiv ekipe „Kikinda 2“, a pobedom protiv ekipe „Kikinda 1“ rezultatom 2:0, zbog pobede više, mladjane devojčice su zauzele drugo mesto.

Za OK „Warriors“ su nastupile: Karakašević Teodora, Berdi Iskra i Lana Lasković.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here