Nova pobeda kadeta „Feniks“-a

473

Predhodni vikend u takmičenjima KSV su nastupile dve selekcije KK „Feniks“.

Kadeti 2003. su dočekali ekipu KK „Srbobran“. Posle predhodne teško izvojevane pobede u gostima, očekivala se jedna lakša utakmica. Ali, nije bilo tako. Na samom startu Feniks pravi prednost, ali pred kraj prvog perioda gosti pogađaju nekoliko trojki i posle prvog perioda vode sa 12:19. U drugom periodu je viđena velika nervoza obe ekipe. Koševi su se teško postizali. Ovog puta su domaćini imali bolju završnicu pa na poluvreme odlaze sa minimalnom prednošću od 30:29.

Kadeti KK „Feniks“

U nastavku je viđena za nijansu efikasnija utakmica. Do pred sam kraj trećeg dela igre rivali su se smenjivali u vođstvu. Ipak domaćini uspevaju da i ovaj period završe sa prednošću od 49:45. U poslednjem periodu ovog meča su se igrale veoma dobre odbrane. Koševi su postizani teško. U nekoliko navrata gosti uspevaju da izjednače, ali u poslednja dva minuta se igrači Feniksa ipak bolje snalaze i podeđuju sa 59:54.

Pioniri 2005. su gostovali u Novom Sadu ekipi KK „Star“. Domaćini su pred ovaj meč bili favoriti, a to su i potvrdili. Već u prvom delu ovog meče su napravili dvadesetak poena razlike. U nastavku su igrači Feniksa ipak uspeli da podignu nivo svoje igre, ali to nije bilo dovljno da se izbegne ubedljiv poraz od 67:34.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here