Gradiće se sportska hala u Despotovu

901

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica potpisao je, u utorak, 19. februara, dva ugovora o prenosu sredstava po javnom konkursu vrednih 190 miliona dinara, koje je obezbedila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja.


Jedan od ugovora odnosi se na finansiranju projekta „Izgradnje sportske hale u Despotovu“ vrednog 116 miliona dinara.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Opština Bačka Palanka je jedna od mnogobrojnih lokalnih samouprava na teritoriji pokrajine čijim predstavnicima je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio ugovore. On je tom prilikom istakao da se u Vojvodini pokrenuo novi veliki investicioni ciklus i da će zajedno sa lokalnim samoupravama raditi na realizaciji projekata.

Za 56 projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, saobraćajne infrastrukture, energetske efikasnosti, kulture, predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja i sporta u 41 vojvođanskoj opštini biće uložena 4,1 milijarda dinara.

Drugi potpisan ugovor odnosi se na projekat „Izgradnja fekalne kanalizacije sa fekalnim crpnim stanicama u naselju Obrovac“, i vredan je 74 miliona dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here