Kajakaši na pripremama u Turskoj i Crnoj Gori

1130

Kajakaši bačkopalanačkog Tarketta nakon kratke pauze nastavljaju sa zimskim pripremama. Deo takmičara je ostao u Bačkoj Palanci pod budnim okom trenera Miroslava Tuckešića Jana, dok je deo koji čini okosnicu naše reprezentacije nastavio sa radom u Turskoj i Crnoj Gori. Seniori, juniori, kadeti i pioniri vredno treniraju i podižu formu pred takmičenja koja počinju u aprilu.

U nastavku zimskih priprema  juniorski i kadetski reprezentativci krenuli su sa veslanjem u toplom crnogorskom Kotoru, dok su seniori nakon visinskih priprema u Sloveniji nastavili svoje pripreme u Antaliji.

Od 10. februara pa do kraja marta seniori bačkopalanačkog Tarketta koji nastavljaju zimske pripreme kao reprezentativci u Turskoj su Simo Boltić, Marko Dragosavljević, Stefan Vekić, Strahinja Stefanović i trener ženske kajakaške reprezentacije Miroslav Mika Rodić, a naknadno će im se pridružiti i kanuista Nemanja Stefanović.

Prema odluci selektora za sprint Bore Sibinkića, a u dogovoru sa reprezentativnim i klubskim trenerima određeni su takmičari koji nastavljaju realizaciju priprema u bokokotorskom zalivu od 9. do 24. februara 2019.godine, iz bačkopalanačkog Tarketta Nikola Perak, Nikola Karanović, Anja Damjanov, Jovana Mladenović, Dunja Stanojev i trener Nevena Grbić. O pripremama naših najmlađih reprezentativaca u Kotoru će brinuti treneri Nenad Kosijer, Duško Stanojević Čombek, Čaba Feher, Dimitrije Kočinac  i Nevena Grbić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here