Predstoji borba za prvo mesto

Fudbalskom klubu „Naša zvezda“ iz Silbaša ovog proleća

0
595

Fudbaleri „Naše zvezde“ iz Silbaša su jesenji deo prvenstva Međuopštinske lige Bačka Palanka okončali na deobi prvog mesta sa „Maglićem“ sa po 31 bodom uz po deset pobeda i po jednim remijem i porazom.


U prolećni deo sezone Silbašani ulaze sa znatno jačim sastavom, pojačali su se i u igračkom i u trenerskom kadru. Ambicije su im usmerene ka osvajanju prvog mesta i plasmanu u područnu ligu Sombor, što bi bio veliki uspeh za ekipu iz Silbaša. U zimskoj pauzi je „Našu zvezdu“ pojačao trener Ivan Belec.

– Počeli smo pripreme 26. januara i do sada smo odigrali prijateljsku utakmicu sa područnim ligašem „Hercegovcem“ iz Gajdobre (0:0). Imamo 22 igrača na okupu, a na svakom treningu ih imamo oko 18-19 fudbalera. Imamo i nekih promena u igračkom kadru, došao nam je zadnji vezni Nikić iz „Krivnja“ iz Selenče i to nam je najveće pojačanje. Pored njega, pojačao nas je bek Haška iz „Kulpina“, zatim Nađ iz „Bačke“ iz Despotova, a Tucić je došao iz „Budućnosti“ iz Paraga. Doveli smo Avramovića i Arsenina iz OFK „Bačke 1945“ iz Bačke Palanke, a imamo i dva pionira koji su priključeni prvom timu.

– Prezadovoljan sam situacijhom u Silbašu, „Naša zvezda“ ima odlične uslove za rad, a imaju i sjajnu ekipu koja se bori za prvo mesto, rekao je Ivan Belec, novi trener silbaških fudbalera.

Po njegovim rečima, ima nekoliko ekipa koje će se boriti za prvo mesto u MFL Bačka Palanka.Pored Silbašana, tu je i vodeći „Maglić“, ali i „Krivanj“ iz Selenče koji se dosta pojačao ove zime.

– Što se tiče fizičke pripremljenosti, mislim da ćemo biti ubedljivo najspremnija ekipa u ligi. Tu niko neće moći da nam parira, kao ni u igračkom kadru. Očekujem da prestignemo „Maglić“, koji ima dosta problema sa odzivom na treninzima, navodi Belec.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here