Pionirke Panonije slavile i u Sremskoj Mitrovici

575

SREMSKA MITROVICA: U nedelju (03.03.), u poslednjem kolu pionirkog prvenstva Vojvodine grupe B, odbojkašice Panonije su gostovale ekipi Srema iz Sremske Mitrovice i tom prilikom zabeležile još jednu pobedu rezultatom 3:1 (13:25; 25:19; 14:25; 19:25).

Ovom pobedom Panonija je zauzela 1. mesto u grupi, izgubivši samo jedan set i to uravo na ovoj utakmici. Da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je u odličnoj formi govori podatak da one ne znaju za poraz.

Prvi set su Bačkopalančanke odigrale maksimalno angažovano, dozvolivši domaćoj ekipi da osvoji svega 13 poena. U drugom setu je došlo do opuštanja u igri Panonije što koristi domaćin i izjednačava na 1:1 u setovima. To je bio alarm za mlade Bačkopalančanke, koje  ozbiljnim pristupom i igrom dobijaju naredna 2 seta i pobeđuju drugoplasiranu ekipu Srema. Ovom pobedom Panonija je i zvaničmo u četvrtfinalu pionirkog prvenstva Vojvodine.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici, Bačkopalančanke gostuju u nedelju (10.03.) ekipi Dunav Volley-a u Novom Sadu, koje su zauzele drugo mesto u grupi D, u kojoj je prva ekipa Bagljaša. Revanš meč je nedelju dana kasnije u Bačkoj Palanci.

„Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi i plasmanu među 8 najboljih ekipa Vojvodine. Ekipa Srema je veoma dobra ekipa, a mi smo ih pobedili na njihovom terenu 3:1. Odigrali su veoma zrelo. Servis nam je bio veoma moćno oružje. Pored servisa, imali smo dobru odbranu i sigurnu na smeču Jovanu Zelenović, kao i odličnu tehničarku Nevenu Kolbas. Sve igračice su dali veliki doprinos pobedi“ – izjavio je za BAP VESTI trener Panonije, Stevan Nikolajević.

Ovaj veliki uspeh na pionirskom prvenstvu Vojvodine,odbojkašice Panonije proslavile su na svoj način uz toplu čokoladu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here