Pionirke Panonije slavile i u Sremskoj Mitrovici

657

SREMSKA MITROVICA: U nedelju (03.03.), u poslednjem kolu pionirkog prvenstva Vojvodine grupe B, odbojkašice Panonije su gostovale ekipi Srema iz Sremske Mitrovice i tom prilikom zabeležile još jednu pobedu rezultatom 3:1 (13:25; 25:19; 14:25; 19:25).

Ovom pobedom Panonija je zauzela 1. mesto u grupi, izgubivši samo jedan set i to uravo na ovoj utakmici. Da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je u odličnoj formi govori podatak da one ne znaju za poraz.

Prvi set su Bačkopalančanke odigrale maksimalno angažovano, dozvolivši domaćoj ekipi da osvoji svega 13 poena. U drugom setu je došlo do opuštanja u igri Panonije što koristi domaćin i izjednačava na 1:1 u setovima. To je bio alarm za mlade Bačkopalančanke, koje  ozbiljnim pristupom i igrom dobijaju naredna 2 seta i pobeđuju drugoplasiranu ekipu Srema. Ovom pobedom Panonija je i zvaničmo u četvrtfinalu pionirkog prvenstva Vojvodine.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici, Bačkopalančanke gostuju u nedelju (10.03.) ekipi Dunav Volley-a u Novom Sadu, koje su zauzele drugo mesto u grupi D, u kojoj je prva ekipa Bagljaša. Revanš meč je nedelju dana kasnije u Bačkoj Palanci.

„Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi i plasmanu među 8 najboljih ekipa Vojvodine. Ekipa Srema je veoma dobra ekipa, a mi smo ih pobedili na njihovom terenu 3:1. Odigrali su veoma zrelo. Servis nam je bio veoma moćno oružje. Pored servisa, imali smo dobru odbranu i sigurnu na smeču Jovanu Zelenović, kao i odličnu tehničarku Nevenu Kolbas. Sve igračice su dali veliki doprinos pobedi“ – izjavio je za BAP VESTI trener Panonije, Stevan Nikolajević.

Ovaj veliki uspeh na pionirskom prvenstvu Vojvodine,odbojkašice Panonije proslavile su na svoj način uz toplu čokoladu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here