Reakcije svetske javnosti: „Ovo je svet Dušana Tadića, a mi živimo u njemu“

500

„Ukoliko nikada pre niste gledali fudbalski meč i prvo što ste videli je utakmica Reala i Ajaksa, verovatno bih mogao da vas ubedim da je Dušan Tadić najbolji igrač našeg vremena“ napisao je na Tviteru Mateo Boneti, fudbalski komentator i analitičar ESPN.


Ako je postojao neko ko do sada nije uspeo da spozna fudbalske kvalitete Dušana Tadića, posle meča sa Realom na Santijago Bernabeu u osmini finala Lige šampiona više ne postoji.

Ono što je ljudima u Srbiji i većini Evrope bilo jasno i ranije, sada je jasno celom svetu – malo je onih koji umeju da vas nateraju da uživate u fudbalu onako kako to ume Dušan Tadić.

I naravno, sada se svi utrkuju da pohvale srpskog fudbalera u naslovima i izveštajima. I treba!

Tadić je „hit“ i na društvenim mrežama na kojima se, sem ljubitelja fudbala, u komplimentima utrkuju i poznati komentatori, novinari i nekadašnji fudbaleri. Evo i nekih od komentara.


„Ukoliko nikada pre niste gledali fudbalski meč i prvo što ste videli je utakmica Reala i Ajaksa, verovatno bih mogao da vas ubedim da je Dušan Tadić najbolji igrač našeg vremena“ napisao je na Tviteru Mateo Boneti, fudbalski komentator i analitičar ESPN.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here