Šta možete kupiti za Dan žena u Bačkoj Palanci

1583

Međunarodni dan žena tradicionalno obeležavamo i slavimo 8. marta. Ovaj dan predstavlja posebnu priliku da se prisetimo svih žena, koje nam u životu nešto znače.


Ako im na ovaj, tradicionalno njihov dan, želite pokazati koliko vam znače, možete ih obradovati nekim prigodnim poklonom. On kao znak pažnje ne mora biti skup, jer je bitno da je poklonjen sa najlepšim željama.

Razmislite o tome što ta osobi želi, kako biste je razveselili i ulepšali dan. Ako još niste kupili poklon, donosimo vam nekoliko predloga i povoljnih poklona iz prodavnice Alexandar Cosmetic u Bačkoj Palanci, Modnog kutka Jelena, Frizersko-kozmetičkog salona Studio Gloss  i daroteke Cvetak plus. 

Izbor poklona je zaista velik, a mi ćemo izdvojiti samo deo ponuđenog.

Šminka

Čak i one dame koje se retko šminkaju, slagale bi ako bi rekle da ne vole neki od takvih dekorativnih proizvoda. Ženu ćete sigurno usrećiti ako joj za 8. mart kupite dobar ruž ili sjaj za usne, maskaru, senku za oči ili lak za nokte. Preporučujemo vam kozmetiku i šminku Alexandar Cosmetics koji se nalazi u Jugoslovenske armije 27 u Bačkoj Palanci. 

Kozmetičko ogledalo sa svetlima ili bronzer sigurno će razveseliti vašu damu. Alexandar Cosmetics nudi najkvalitetnije linije šminke, kozmetike za  negu lica, tela i noktiju i još mogo toga.

Svaka pojedina žena će ceniti dobar kozmetički poklon, nebitno da li je reč kremi za lice, telo ili paletom senki. Pogledajte njihovu ostalu ponudu i cene OVDE.

 

Vaučer za kupovinu odeće

Žene nikada nemaju šta da obuku, tako da nećete promašti ukoliko se odlučite za kupovinu vaučera gde kasnije vaša dama može da izabere odevni predmet po njenoj želji.

Modni kutak Jelena se nalazi u Šafarikovoj ulici 80, i tamo možete pronaći moderne haljine, majice, košulje, mantile, jakne, prsluke veoma povoljno.

Svi kupljeni artikli mogu se platiti i vaučerima. Isto tako, tako da ukoliko imate dilemu šta biste poklonili, u modnom kutku Jelena možete kupiti vaučere u vrednosti koju želite da poklonite. Pogledajte na njihovom instagram profilu kompletnu ponudu OVDE.

Tretman kose, farbanje, feniranje ili sređivanje noktiju

– Žene ulažu mnogo vremena u svoju lepotu, a na posebnom fokusu su nokti i kosa. Odlazak kod frizera za svaku ženu je pravo zadovoljstvo, a lakiranje noktiju i korekcija baš uvek trebaju. Sa ovim poklonom nikako ne možete pogrešiti, a novootvoreni firzersko-kozmetički salon Studio Gloss opremljen je najnovijim kozmetičkim aparatima i nudi vaučere sa akcijama ove nedelje.

U ovom salonu možete kupiti svojoj dami vaučer u iznosu koji želite, a ona ga kasnije može iskoristiti na ono što joj je portrebno, a sigurno joj je nešto potrebno poznajući žene. Kako izgleda i gde se nalazi Studio Gloss možete pogledati na njihovom instagramu OVDE.

Za više informacija možete pozvati broj 0605560920

Kralja Petra Prvog 27, Bačka Palanka

Vaučer za tretman lica, tretman tela ili trajnu epilaciju 

Uvek je vreme za negu kože i tretman lica je uvek dobrodošao svakoj ženi. Salon nudi tretmane lica, tela, epilaciju celog tela, i još mnoge tretmane. Centar za negu lica i tela Derma Care pruža mogućnost da se na jednom mestu možete posvetiti nezi i lepoti Vašeg lica i tela.

Najsavršenije metode i najkvalitetnije linije kozmetičkih proizvoda koji se koriste u ovom salonu svakoj dami će pomoći da zablista u punom sjaju.

Možete kupiti vaučer u vrednosti od 2000 dinara i većem iznosu i vlasnica vaučera može da se odluči kako želi da ga iskoristi i na koje tretmane. Vaučer možete naručiti telefonom ili tražit konsultaciju na broj 0641294532. Šta nudi ovaj kozmetički centar i koje sve tretmane radi, pogledajte OVDE. 

Derma Care -Veselina Masleše 21/2, Bačka Palanka,

Cveće, ali posebno kao što je i ona

Najklasičniji izbor poklona – cveće. Cveće je najpopularniji poklon koji se poklanja ženama svake godine za 8. mart. Toliku popularnost uživa iz dobro razloga – savršen je način da iskažete ljubav, pažnju i poštovanje koje prema ženi osećate. Za koje god cveće ili aranžman da se olučite svakako će te izmamiti osmeh svoje drage žene. Daroteka Cvetak plus koja se nalazi u Bačkoj Palanci nudi unikatne i lepe aranžmane i dekoracije baš za ovu priliku.

Daroteka Cvetak Plus/Kralja Petra Prvog 10, Bačka Palanka

Neke evropske zemlje imaju tradiciju poklanjanja žutih mimoza, ali Vi se naravno možete odlučiti i za neku drugu vrstu; najbolja opcija je da kupite cveće za koje znate da ona voli.

Daroteka Cvetak Plus/Kralja Petra Prvog 10, Bačka Palanka

Ruže se najviše poklanjaju same ili u različitim aranžamnima, dok je karanfil simbol bogatstva, prosperiteta i odanosti. Orhideja je poseban cvet, lep i svojom posebnošću se i odvaja od drugih cvetova i posebne žene ga vole, jer zahteva mnogo pažnje i posvećenosti. Cvetni aranžmani  i buketi cveća su divni, lepi i vrlo popularni. Poklanjaju se posebnim ženama i sa raznim kombinacijama cveća. Kombinacije cvetnih aranžmana i koje cveće za 8. mart izabrati najbolje je prepustiti kreativcima u Daroteci Cvetak plus, a možete ih i pozvati i naručiti cveće na 060 4456232.

Svim damama želimo srećan Dan žena!

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here