Prezentacija javnih poziva i konkursa za javne radove

Poziv privrednicima i preduzetnicima

680

BAČKA PALANKA: U ponedeljak 18. marta 2019. godine u 13.00 časova održaće se prezentacija Javnih poziva i konkursa za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje za 2019. godinu.


Prezentacija će se održati u sali Skupštine opštine Bačka Palanka, Kralja Petra Prvog 16, Bačka Palanka u 13.00 časova. Registracija zainteresovanih privrednika i preduzetnika je od 12.30 časova. Kotizacija za učešće je bez naknade.

Cilj je da se što više poslodavaca upozna sa aktuelnim programima i merama, da se što više animiraju novi poslodavci, posebno mala i srednja preduzeća, koja do sada nisu koristila mere aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje.

Za realizaciju programa i mera aktivne politike zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje su obezbeđena velika novčana sredstva – 4 milijarde dinara i dodatnih 550 miliona dinara iz budžetskog fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom.
Iskoristite priliku da se upoznate sa finansijskim olakšicama i podsticajima kojima možete unaprediti svoje poslovanje i ujedno doći do adekvatnih kadrova.

Svoj dolazak na prezentaciju neophodno je potvrditi najkasnije do 15.03.2019. godine na e- mail [email protected].

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here