Važna pobeda seniorki OK Panonija

655

U 14. kolu 2. lige Srbije za odbojkašice, u subotu (09.03.) je ekipa OK Panonija na domaćem terenu zabeležila važnu pobedu rezultatom 3:0 nad ekipom OK Pančevo 013 iz Pančeva. Ovim rezultatom je Panonija došla na korak do ispunjenja cilja za ovu sezonu, a to je sredina tabele. Od te sigurne pozicije deli je jedna pobeda u naredna četiri meča koja su preostala.

Prvi set je počeo dominacijom pančevanki do desetog poena kada je seriju gošći, odličnim servisom, prekinula odbojkašica Panonije Mila Savić. Ona je je bila na ovom meču izuzetno raspoložena za igru. Nakon nje i ostale odbojkašice su se razigrale i donele Panoniji važan set. Nakon prvog seta više u ovom duelu nije bilo dileme oko pobednika.

Mila Savić, OK Panonija

„Tabela Druge lige se 4 kola pred kraj takmičenja znatno zakomplikovala i postala nikad interesantnija. Ekipe sa sredine tabele se bore da sačuvaju svoje pozicije, a ujedno se bore i za opstanak u ligi, obzirom da je od 4. do 9. mesta razlika samo u jednoj ili dve pobede više. Zadovoljna sam igrom, kao i sa veoma važnim bodovima. Pohvalila bih požrtvovanost svih odbojkašica.“ – izjavila je trener Nataša Borki.

U 15. kolu Panonija je ponovo domaćin, ali sada ekipi Mladosti iz Nove Pazove. Utakmica se igra u subotu (16.03.) od 17h u velikoj sali SRC Tikvara.

Za OK Panonija nastupile su: M. Majkić, M. Knežević, M. Stanojev, M. Savić, N. Borki, N.Kolbas, T. Đurković, A. Mandić, N. Malivuk, T. Ninković.

Pionirsko prvenstvo Vojvodine

Pionirke Panonije će u sredu 13. marta igrati 1. utakmicu četvrtfinala Pionirskog prvenstva Vojvodine protiv ekipe „Dunav Volley“ iz Novog Sada. Meč se igra u Novom Sadu od 21h. Ekipu Dunav Volley-a trenira naš proslavljeni reprezentativac Veljko Petković.

„Verujem u moje odbojkašice, nadam se pobedi i u Novom Sadu, kao i u Bačkoj Palanci“, izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Datum i vreme revanš susreta još nisu određeni.

Pionirska selekcija OK Panonija

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here