Danas je važno, da važnije ne može biti!

608

U utakmici koja je podjednako značajna za Bačkopalančane i Vranjance, fudbaleri Bačke će učiniti sve da osvoje tri boda i na taj način nanesu Dinamu prvi poraz, u drugom delu prvenstva.


Niko u taboru „Plavih“ ne pomišlja da će utakmicu sa ekipom iz Vranja lako rešiti u svoju korist. Ovo tim pre, ako se zna da i njihov rival želi da osvoji nova tri boda, i što bolje pozicioniranje pred predstojeće takmičenje u okviru plej – auta.

– Naš protivnik je svakako najprijatnije iznenađenje nastavka prvenstva. U poslednjih pet utakmica, nisu doživeli poraz. Dolazi nam u goste ekipa, čija je forma u usponu. Mi smo bili na dobrom putu, da nakon dva dobra rezultata ostvarena protiv Zemuna i Rada, nastavimo seriju dobrih rezultata.

– Međutim, naša indolentnost i neborbenost u utakmici sa Mačvom, kao i nesnalaženje u nekim situacijama gde treba individualni kvaalitet da dođe do izražaja, doveo je do toga da je Mačva odnela bodove iz Bačke Palanke. Međutim, to je ostalo iza nas. Ova ekipa ima snage, ima moći da i naredne godine igra Superligu. Nadamo se da će to pokazati i u današnjoj utakmici. Problema oko sastava ekipe nema, što znači da ćemo prortiv Dinama izvesti naš najjači sastav – istakao je pred utakmicu sa Dinamom Zoran Govedarica, šef stručnog štaba Bačkopalančana.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Branislav Tomić je tokom ove zime stigao u redove Bačke. U prethodnim utakmicama je pokazao da će mnogo značiti Bačkoj, u njenim nastojanjima da sačuva superligaški status.

– Značajna utakmica za nas, ali moram da istaknem da su sve utakmice za nas podjednako značajne. Najvažnije je svakako, da mi u današnjoj utakmici pružimo svoj maksimum, a tada sigurno ni rezultat neće izostati. Ovde sam stigao pre dva meseca i moram da pohvalim navijače, jer takvu atmosferu i takvu privrženost klubu, nisam nigde doživeo. Na tome sam zahvalan našim navijačima, koje pozivam da danas dođu u što većem broju.

U današnjem susretu mi igrači ćemo sigurno dati sve od sebe, što će nadam se na kraju rezultirati našom pobedom, Stručni štab nas je dobro pripremio za ovu utakmicu, koja će sigurno biti za nas veoma teška, ali čvrsto verujem da će bodovi ostati u Bačkoj Palanci. Da bi se to dogodilo, moramo popraviti individualne greške i poboljšati efikasnost, što verujem da možemo. Najvažnije je da prvi dođemo u vođstvo, a tada nam malo ko može parirati. Očekujem pravu fudbalsku atmosferu i da ćemo na kraju, mi biti ti koji će se radovati pobedi – ističe Branislav Tomić, fudbaler Bačke.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here