OO SNS Bačka Palanka pružio podršku Aleksandru Vučiću

2047

BAČKA PALANKA: Danas (17.03.), u popodnevnim časovima, u ulici Milana Kurupe, ispred prostorija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bačka Palanka, okupili su se članovi i simpatizeri SNS-a.

Povod su jučerašnja zbivanja ispred RTS-a i konferencija za medije koju je danas dao predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Uz parole „Vučiću Srbine“ i „Ne damo Kosovo“ oni su na miran način dali punu podršku politike koju vodi Aleksandar Vučić.

Povodom ovog događaja OO SNS Bačka Palanka je izdao i saopštenje za javnost, koga prenosimo u celosti.

 

Saopštenje za javnost OO SNS Bačka Palanka

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bačka Palanka najoštrije osuđuje fašističko i razbojničko ponašanje demonstranata predvođenih Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem.

Nasilan upad u prostorije Javnog servisa Srbije, napadi na policajce ispred zgrade Predsedništva kao i pretnje i uništavanje javne imovine predstavljaju grubo kršenje zakona
Republike Srbije i takvo ponašanje mora biti sankcionisano od strane nadležnih institucija.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bačka Palanka pruža bezrezervnu podršku, predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za bolju i pristojnu Srbiju.

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke u Bačkoj Palanci, juče su se spontano okupili ispred prostorija SNS kako bi svi zajedno poslali poruku podrške Aleksandru Vučiću.
Svi zajedno poručili su siledžijama iz SzS da upotreba sile i divljačko ponašanje neće biti tolerisano i da nikoga neće zastrašiti.

Sada, više nego ikada, čvrsto stojimo uz predsednika Aleksandra Vučića, njegovim naporima da vodi politiku mira i stabilnosti, i svom snagom se borimo za bolju, uspešniju i modernu Srbiju.

U Bačkoj Palanci, 18.03.2019.
INFO SLUŽBA OO SNS BAČKA PALANKA

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here