Kadeti Feniksa uspešni, pioniri pretrpeli poraz

651

Kadeti Feniksa (2003) su dočekali ekipu KK „Obilić“ iz Novog Kneževca. Odličan početak utakmice za Feniks, odmah su sa dobrom odbranom uspeli da napreve razliku od 11:1, ali se boljka sa predhodnih utakmica nastavila, bilo je puno promašenih šuteva. Gosti to uspevaju da iskoriste i da smanje prednost do kraja ovog perioda na 15:11.

Igrači Feniksa i dalje igraju čvrstu odbranu i neefiksano u napadu do tri minute pred kraj ovog perioda kada je rezultat bio 21:18. Feniks tada ipak uspeva da popravi efikasnost i odlazi na poluvreme sa prednošću od 31:23. Konačno posle poluvremena se opušta ruka domaćinima i posle dobre odbrane dolazi i efikasan napad. Posledica toga je stvorena velika prednost od 53:29. U poslednjem periodu se malo spustio tempo utakmice, svi igrači Feniksa su dobili šansu da igraju koju su i iskoristili. Rezultat nije trpeo pa je Feniks sasvim zasluženo pobedio sa 64:40.

Pioniri (2005) su dočekali ekipu KK „Apatin“. Domćini su počeli utakmicu igrajuću dobro u odbrani i efikasno u napadu i ovaj deo utakmice su završili sa prednošću od 19:14. U drugom delu su gosti igrali za nijansu bolje i uspeli su da na poluvreme odu sa nerešenim rezultatom 34:34.

U nastavku do izražaja dolazi fizička snaga protivnika i greške domaćina. Gosti na kraju ovog dela vode sa 40:53. U nastavku su igrači Feniksa pokušavali da uhvate priključak, ali u tome nisu uspeli pa gosti pobeđuju sa 52:73.

[wonderplugin_slider id=117]

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here