Kadeti Feniksa uspešni, pioniri pretrpeli poraz

0
436

Kadeti Feniksa (2003) su dočekali ekipu KK „Obilić“ iz Novog Kneževca. Odličan početak utakmice za Feniks, odmah su sa dobrom odbranom uspeli da napreve razliku od 11:1, ali se boljka sa predhodnih utakmica nastavila, bilo je puno promašenih šuteva. Gosti to uspevaju da iskoriste i da smanje prednost do kraja ovog perioda na 15:11.

Igrači Feniksa i dalje igraju čvrstu odbranu i neefiksano u napadu do tri minute pred kraj ovog perioda kada je rezultat bio 21:18. Feniks tada ipak uspeva da popravi efikasnost i odlazi na poluvreme sa prednošću od 31:23. Konačno posle poluvremena se opušta ruka domaćinima i posle dobre odbrane dolazi i efikasan napad. Posledica toga je stvorena velika prednost od 53:29. U poslednjem periodu se malo spustio tempo utakmice, svi igrači Feniksa su dobili šansu da igraju koju su i iskoristili. Rezultat nije trpeo pa je Feniks sasvim zasluženo pobedio sa 64:40.

Pioniri (2005) su dočekali ekipu KK „Apatin“. Domćini su počeli utakmicu igrajuću dobro u odbrani i efikasno u napadu i ovaj deo utakmice su završili sa prednošću od 19:14. U drugom delu su gosti igrali za nijansu bolje i uspeli su da na poluvreme odu sa nerešenim rezultatom 34:34.

U nastavku do izražaja dolazi fizička snaga protivnika i greške domaćina. Gosti na kraju ovog dela vode sa 40:53. U nastavku su igrači Feniksa pokušavali da uhvate priključak, ali u tome nisu uspeli pa gosti pobeđuju sa 52:73.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here