Trenutak nepažnje u saobraćaju menja život iz korena (VIDEO)

3133

Koliko život može biti nepredvidiv, pokazuje i sudbina Janka Kerekeša, koji je odlučio da svoju priču nesebično deli sa ljudima kako bi ih upozorio na to da trenutak nepažnje u saobraćaju može dovesti do promene života iz korena.


Novosađanin, Janko Kerekeš, dvadesetsedmogodišnji momak, rodom iz Bačkog Petrovca, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen pokrenuo je Jutjub kanal, kako bi upoznao ljude sa svojom životnom borbom, motivisao druge i upozorio mlade da se odgovorno ponašaju u saobraćaju.

„Kada sam krenuo u Bačku Palanku da se provozam motorom, desila mi se ta tragedija, ta saobraćajna nesreća u kojoj me vozač automobila nije propustio, presekao mi je putanju i udario me u levu stranu ruke gde mi je slomio lakat. Imao sam otvoren spiralan prelom noge, pukla mi je slezina. To se desilo dan pred more, a dva meseca pred takmičenje u Jagodini na koje sam po prvi put kao junior trebao da izađem“, priseća se Janko.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Operacije su trajale i po osam sati, a doktori su govorili da postoje male šanse da preživi. Nakon oporavka povrede ga nisu sprečavale da se vrati teretani i zdravom životu koji su mu pomogli da prebrodi sve operacije koje je imao, a pokrenuo je i svoj jutjub kanal.

„Na tom kanalu je zapravo reč kako ja sa ovakvim povredama i svime mogu da vežbam, a da drugi ljudi ne traže izgovore i da ne izmišljaju zašto ne mogu da vežbaju“, kaže Janko.

Janko je trenutno u pripremama za predstojeće državno takmičenje u bodibildingu, a istovremeno se nada da će njegov jutjub kanal videti i neki lekar koji bi mogao da mu pomogne u sanaciji teške povrede ruke.

 

[wonderplugin_slider id=117]

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here