Juniori Feniksa nadigrali vršnjake iz Čelareva. Kadeti poraženi od Novosađana

0
219

Juniori KK „Feniks“ su minulog vikenda dočekali sportske rivale iz KK „Čelareva“. Na samom početku utakmice igrači domaćina su poveli sa 13:0. U dobrom ritmu su nastavili do kraja ovog perioda koji su završili vodstvom od 17:6. U drugom delu ovog meča viđena je malo brža igra bez preterano dobrih odbrana na obe strane i u takvoj igri su se bolje snašli igrači Feniksa pa su do poluvremena povećali rezultatsku prednost na 39:20.

U trećem period Feniks ponovo popravlja igru u odbrani i sa nekoliko dobrih napada
uspeva da još poveća prednost na 61:35. U poslednjem periodu domaćini se malo opuštaju, ali gosti to ne koriste i uspevaju samo za nijansu da smanje razliku. Feniks je ovu utakmicu zasluženo pobedio sa 85:63.


Kadeti su dočekali ekipu KK „NS Basket“ iz Novog Sada. Utakmica je počela veoma dinamično i agresivno na obe strane. Do pred sam kraj prvog perioda je bila rezultatska kackalica. Ipak gosti koriste jedan neiskorišćen napad Feniksa i na kraju ovog dela vode sa 21:17. Na samom početku drugog dela gosti agresivnom igrom u odbrani po celom terenu uspevaju da nateraju igrače Feniksa na nekoliko vezanih grešaka u dodavanju. Te greške pretvaraju u svoje vodstvo na kraju ovog dela od 38:27.

U tećem delu Feniks ponovo uspostavlja ravnotežu uspeva da smanji prednost gostiju na
svega dva poena, ali pred kraj ovog dela su izgubili koncentarciju i dozvolili su gostima da ponovo naprave malo veću razliku od 52:45. U prvih nekoliko minuta poslednjeg perioda su pokušali da smanje prednost, ali nisu uspeli i kao da su ostali bez snage, pa gosti pobeđuju sa 84:63. Malo ubedljivije nego što se tokom utakmice moglo predpostaviti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here