Peti put zaredom prvaci Vojvodine

Društvo za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka

503

Sportisti invalidi bačkopalanačkog Društva za sport i rekreaciju ostvarili su još jedan sjajan rezultat.


Oni su na pokrajinskom takmičenju za osobe sa invaliditetom u kuglanju u Novom Sadu po peti put zaredom postali prvaci Vojvodine u ekipnoj konkurenciji. Palančani su osvojili i dve medalje u pojedinačnim nastupima.

Vukica Alimpić je u ženskoj konkurenciji osvojila zlato, a Drago Dukić medalju istog sjaja osvojio u muškoj konkurenciji.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Naša ekipa je imala ukupno 1.050 oborenih čunjeva, a bacalo se na dve umesto na četiri staze, kaže Slobodan Stanojević, sekretar Društva za sport i rekreaciju invalida Bačka Palanka.

– Vrlo smo zadovoljni bacanjem, naša ekipa je bila ujednačena, a Vukica Alimpić je u pojedinačnoj konkurenciji oborila 257 čunjeva, dok je Drago Dukić imao 287 oborenih čunjeva. Pored njih, u pojedinačnoj konkurenciji su nastupili i Darko Rađenović koji je srušio 258 čunjeva, dok je Stevan Božin oborio 248 čunjeva. Pohvalio bih Božina jer je prvi put učestvovao u našoj ekipi i zadovoljni smo njegovim nastupom.

Ekipu DSRI Bačka Palanka su na prvenstvu Vojvodine u kuglanju činili Vukica Alimpić, Drago Dukić, Darko Rađenović i Stevan Božin.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here