Treći u Vojvodini

Veliki uspeh fudbalera „Krila Krajine“ generacija 2010. godište

1325

Izuzetan rezultat ostvarili su mladi fudbaleri „Krila Krajine“ rođeni 2010. godine. U okviru takmičenja koje organizuje Fudbalski savez Srbije u saradnji sa Dečjom fudbalskom asocijacijom „Krila Krajine“ su osvojila treće mesto u Vojvodini i nagovestila velike mogućnosti.


Mladi fudbaleri bačkopalanačkog kluba u regularnom delu takmičenja Mini maksi lige, ostavili su iza sebe ekipe iz Sombora, Odžaka, Šida, Kule… i stigli do prvog mesta. Svoju dominaciju igrači koje trenira i vodi trener Miroslav Karanović su pokazali uz impresivan bilans sa najviše postignutih i najmanje primljenih golova.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Fudbaler Stefan Jovin je proglašen za najperspektivnijeg igrača lige.

– Nakon osvajanja prvog mesta u Mini maksi ligi, plasirali smo se u završnicu prvenstva Vojvodine u Zrenjaninu. U gradu na Begeju osvojili smo treće mesto u konkurenciji preko 50 ekipa iz cele Vojvodine. Reč je o generaciji dečaka koja je izuzetno darovita i koja će svoje prave vrednosti tek pokazati. Gotovo da nema takmičenja sa kojeg nisu doneli medalju. Uz dobre igre na terenu, ova generacija fudbalera „Krila Krajine“ je veoma uspešna i u školskim klupama jer su svi odlični đaci, kaže Miroslav Karanović, trener ove generacije „Krila Krajine“.

Za ekipu „Krila Krajine 2010.“ nastupali su: Strahinja Galić, Jovan Kesić, Miloš Aćamović, FilipHajduk, Stefan Jovin, Milan Kapelan, Žarko Glamočanin, Stefan Vuleta, Dragan Grubor i Đorđe Glamočanin.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here