Kadeti Feniksa pobedom okončali prvenstvo na 4. mestu

0
211

BAČKA PALANKA: U poslednjem kolu kvalitetne lige KSV kadeti KK „Feniks“ su dočekali ekipu KK „Tamiš“ iz Pančeva. U utakmici koja je odlučivala u poredku za konačan plasman među četiri najbolje ekipe u Vojvodini u ovom godištu.

Na početku utakmice je viđena ravnopravna borba i ekipe su se smenjivale u vodstvu. Tada Feniks promenama odbrane uspeva da zbuni svoje protivnike i do kraja ovog dela pravi osetnu razliku i vodi sa 20:11. U drugom delu ovog susreta gosti iz Pančeva su pokušavali da smanje razliku, ali su domaćini zahvaljujući dobroj igri u odbrani tokom ovog dela uspevali da kontrolišu rezultat i čak malo i povećaju svoju prednost na 37:26.

U trećem delu su domaćini zaigrali još bolje u odbrani. Nisu dozvoljavali protivniku da postiže poene, i da su bili malo precizniji razlika je mogla biti i puno veća od 54:33. U poslednjem periodu su se igrači Feniksa malo opustili, a gosti su zaigrali agresivnije i
uspevaju da smanje razliku ali ne i da ugroze sigurnu pobedu Feniksa od 63:50. Feniks prvenstvo završava sa devet pobeda i sedam poraza na četvrtom mestu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here