OK Panonija bila gost ekipi beogradskog Partizana

526

BEOGRAD: U sklopu priprema za predstojeće pionirsko prvenstvo Srbije, odbojkašice Panonije su gostovale u Beogradu, ekipi Partizana, gde su odigrale prijateljsku utakmicu.

Beograđanke su bile bolje i slavile su rezultatom 3:0. U sva tri seta Bačkopalančanke su bile ravnopravan protivnik do polovine seta, kada je kao po pravilu usledio pad u igri i potpuna dominacija Partizana. Najjače „oružje“ Partizana bio je servis kada su u serijama uzimali poene. Odličan prijem i smeč je takođe krasio raspolozene Beogradjanke, koje su na kraju zasluženo pobedile.

Za Panoniju nije nastupila reprezentativka Srbije Jovana Zelenović, koja se nalazi na pripremama pionirske reprezentacije u Ubu.

Sastav: Kolbas, Novaković, Mandić, Štrbac, Budisavljević, Vasić, Ivanović, Đukić, Badanjac, Đurković, Bugarčić, Mičić, Babić i Petrić.

„Svakako da rezultat nije bio u prvom planu u ovom meču. Međutim, bledo izdanje moje ekipe na ovoj utakmici iznenađuje, jer smo prepoznatljivi kao veoma borbena ekipa.
Partizan je veoma uigran tim. Ima odlične uslove, dvoranu za trening na raspolaganju 24h sa 3 odbojkaška terena na kojima imaju i taraflex i svakodnevne treninge“, izjavio je nakon meča Stevan Nikolajević, trener OK Panonija.

Panonija je osvajanjem 3. mesta na pionirskom prvenstvu Vojvodine ostvarila plasman među 18 najboljih ekipa u Srbiji gde je već 05. maja čeka dalje takmičenje.

Seniorke Panonije nakon uspešno završene sezone nalaze se na jednonedeljnom odmoru, nakon čega nastavljaju sa trenizima.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here