Prvo mesto za ekipu škole „Heroj Pinki“

Na jezeru „Tikvara“ održano takmičenje u pecanju ribe po slobodnom izboru

609

U subotu (13.4.), na jezeru „Tikvara“, održano je 2. takmičenje u pecanju ribe po slobodnom izboru koje je organizovao Samostalni sindikat ugostiteljstva i turizma Srbije.


Učestvovalo je osam ekipa, a prvo mesto je osvojila ekipa sindikata škole „Heroj Pinki“ iz Bačke Palanke. Na drugo mesto plasirao se sindikat Opštinske uprave Alibunar, dok je treće mesto zauzela sindikalna ekipa JKP „Komunalprojekt“ iz Bačke Palanke.

Najbolje plasirana ekipa, ostvarila je ulov težak 4.190 grama, drugoplasirana 2.440 grama, a trećeplasirana 2.370 grama. Članovima triju najbolje plasiranih ekipa, dodeljeni su pehari, medalje zahvalnice i diplome, a ostalim učesnicima zahvalnice. Pobednička ekipa nastupila je u sastavu, Branislav Žarković, David Nedeljkov i Živko Petković.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Članovi trećeplasirane ekipe – JKP „Komunalprojekt“ bili su, Nandor Šomoši, Nebojša Jović i Darko Zonai. – Da budem iskren, nisam očekivaož da ćemo osvojiti prvo mesto, rekao je Branislav Žarković, kapiten pobedničke ekipe.

– Ali, trudili smo se, a za ubedljivu pobedu presudnu ulogu je odigrao kolega iz ekipe Živko Petković, koji je pripremio hranu za pecanje. Prvi put je da smo uzeli učešće na ovakvom takmičenju, a rado ćemo se odazvati na svako naredno.

Organizatoru pripadaju pohvale za uloženi trud, sve je uradio veoma dobro. Vreme nas nije poslužilo, ali je sve ostalo bilo na zavidnom nivou.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here