Učestvujte u ekološko-humanitarnoj akciji učenika gimnazije

564

BAČKA PALANKA: Učenički parlament Srednje škole „20. oktobar“, iz Bačke Palanke organizuje Ekološko-humanitarnu akciju koja podrazumeva reciklažu i prikupljanje sekundarnih sirovina.

Резултат слика за reciklaža papira


Akcija će se održati u periodu od 13 do 19 maja 2019. godine u dvorištu „Gimnazije“. Svi koji žele da učestvuju u ovoj akciji potrebno je da donesu sekundarne sirovine kao što su papir, plastika, staklo i limenke u dvoriše škole u periodu od 07 do 13 časova, svakog radnog dana.

Ekološko-humanitarna akcija gimnazijalaca u Bačkoj Palanci (VIDEO)

 

Pogledaj više: Gimnazija „20. oktobar“ – promo spot

„Sve prikupljenje sirovine u ovoj akciji đaci će da odnesu na reciklažu, a sav prikupljen novac uplatićemo u humanitarne svrhe. Javnost ćemo naknadno obavestiti koju količinu novca smo prikupili i kome smo tim putem pomogli. Pozivamo sve sugrađane da se uključe u akciju, kako bi učinili dobro prirodi, nama, i podigli svest o očuvanju ekologije“ – navodi David Novakov, član Učeničkog parlamenta srednje škole „20.oktobar“ iz Bačke Palanke.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Ukoliko imate višak papira, razne plastike, stakla i limenki donesite u bačkopalanačku gimnaziju i učinite dobro delo za našu zemlju!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here