Radovan Pankov nezadovoljan ponudom Crvene zvezde

Delovalo je da će se sve brzo i lako završiti…

1548

Crveno-beli su „nanišanili“ defanzivca Radničkog iz Niša, Radovana Pankova.

Posle i matematički osvojene titule, uprava kluba iz Ljutice Bogdana uveliko radi na sklapanju tima koji će dočekati kvalifikacije za Ligu šampiona. Planovi su da se i naredne sezone izbori plasman u neko evropsko takmičenje, a na tom putu potrebna su i adekvatna pojačanja. Na vrhu liste kada su u pitanju odbrambeni igrači našao se dvadesettrogodišnji Novosađanin, koji je izjavio da odmalena navija za crveno-bele i da bi voleo da obuče dres tog kluba.

Ova njegova izjava kao da je upalila alarm na Marakani i signalizirala da je sada pravo vreme da se pregovori otpočnu. Lako je došlo do dogovora između crveno-belih i niškog Radničkog oko sklapanja aranžmana, a dva kluba našla su se na cifri od oko 300 hiljada evra, ali je onda nastao problem… Defanzivac je navodno nezadovoljan napustio naš najveći stadion, jer je pred njim bila ponuda tri puta manja od one koju je tražio. Pankov nije želeo da pod tim uslovima dođe u Ljutice Bogdana i čekaće se druga runda pregovora, kada bi crveno-beli trebalo da malo pojačaju ponudu.

Radovan Pankov (Crvena Zvezda – Radnicki Superliga Super liga Srbije )

Jasno je da se i jednoj i drugoj strani ne žuri previše i da su koncetrnisani na borbu za trofej u Kupu Srbije, ali i zbog činjenice da prelazni rok zvanično počinje za oko mesec dana. Pankov je u karijeri igrao za Vojvodinu, Ural i AEK, ali je posle nekoliko ne preterano dobrih godina van domovine, karijeru na pravi put vratio igrama u ekipi Nenada Lalatovića. Defanzivac je bio i deo čuvene generacije ‘orlića’ koji su se na Novom Zelandu okitili zlatnom medaljom pre četiri godine, a kao kruna svega što je uradio tokom ove sezone u dresu tima sa ‘Čaira’ bio bi prelazak u redove aktuelnog šampiona…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here