Koliko su čitane BAP VESTI i zašto je to tako?

466

Da internet preuzima totalni primat u javnom informisanju odavno je jasno. Razvoj savremene tehnologije je omogućio da svaki pojedinac sebi može da priušti mobilni telefon, a savremeno društvo da želimo da se informišemo onda kada to nama odgovara, kada imamo slobodnog vremena za informisanje.

Kada su BAP VESTI  2016. godine počele sa radom vizija nam je bila da kao medij omogućimo da informacije iz lokala nađu svoj najbrži put do lokalnih korisnika. Tada nismo ni slutili da će naš medij biti toliko posećen koliko je to danas, a da će se naše vesti na daleko videti.

Konstantan rast broja pratilaca i broja pregleda medija BAP VESTI

U poslednjih godinu dana, od 16.05.2018. godine do 16.05.2019. godine, pratilo nas je ukupno 404.168 različitih korisnika. Oni su posetili sadržaje BAP VESTI ukupno 6.432.249 puta.

Davno smo prešli granicuu lokala jer nam je internet omogućio da nas prate ne samo u Srbiji, već na svim meridijanima planete.

Osim u Srbiji, gde nas je u poslednjih 365 dana pratilo 325.003 korisnika, BAP VESTI je veliki broj pratioca zabeležio i u drugim državama. Pogledajte listu TOP-10 država po poseti medija BAP VESTI.

Zašto smo najčitaniji lokalni medij?

Recept je jednostavan:

  1. Odgovoran i predan rad našeg tima svih 365 dana u godini;
  2. Kvalitetna selekcija informacija;
  3. Autorski rad na visokom nivou;
  4. Brzina u objavljivanju informacija;
  5. Implemetacija novih tehnoloških rešenja.

Još jedan važan detalj utiče na posećenost internet medija. BAP VESTI su na početku svog rada donele odluku da kompletan sadržaj koji se objavi ostaje na sajtu zauvek. Naši pratioci se pretragom vraćaju na davno objavljene članke sa namerom da pronađu dodatne informacije o temama koje ih zanimaju.

Ova odluka nam je donela i brige jer u Srbiji ne postoji hosting koji bi mogao da sačuva tako obimnu arhivu, a da pri tome obezbedi neophodnu brzinu. Iz tog razloga BAP VESTI od početka 2019. godine sve svoje podatke čuvaju u najvećoj svetskog hosting kompaniji.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here