Uz pesmu i igru do ponoći

Mesni odbor penzionera Čelarevo organizovao godišnju zabavu

622

U Čelarevu je održana tradiconalna godišnja zabava za penzionere. Zabavi je prisustvovalo preko 80 penzionera iz Čelereva, Tovariševa, Gajdobre, Mladenova…


– Svake godine u aprili ili maju, u Čelarevu organizujemo godišnju zabavu za penzionere. Na zabavi su bili prisutni penzioneri iz cele bačkopalanačke opštine. Ovogodišnje zabavno veče proteklo je u dobrom rspoloženju svih učesnika, koji su se uz pesmu i igru zabavljali sve do pola noći. Vredi istaći, da osim organizovanja ove godišnje zabave, Udruženje penzionera iz Čelereva vrši snabdevanje svojih članova ugljem, drvima, prehrambenim artiklima i zimnicom.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Pored toga, Udruženje se bavi i humanitarnim radom. U okviru humanitarnog rada, protekle godine smo jednoj romskoj porodici iz Čelareva, napravili kupatilo. Naši članovi, inače, plaćaju članarinu od 200 dinara na godišnjem nivou. Održavanje penzionerske večeri u Čelarevu pomoglo je Opštinsko udruženje penzionera iz Bačke Palanke, kompanija „Carlsberg – Serbia“, OO Srpske napredne stranke Bačka Palanka – istakao je za Nedeljne novine, Đorđe Miškov predsednik Mesnog odbora penzionera Čelarevo.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here