Zlato i srebro za OK Panoniju u Apatinu!

1037

APATIN: U subotu (25.05.) u centru grada održan je tradicionalni, 11. po redu, međunarodni turnir „Street Volley Apatin 2019.“ koji je okupio više od 250 ekipa uzrasta os 2003. do 2010. godišta.

Ova velika sportska manifestacija održana je u strogom centru grada na čak 20 terena. Na turniru su učestvovali klubovi iz Beograda, Novog Sada, Kleka, Zrenjanina, Šapca …

OK Panonija nastupila je sa selekcijama 2007. i 2008. godište. Odbojkašice 2007. godišta osvojile su zlatnu i srebrnu medalju.

Prvo mesto su osvojile Rodić Miljana, Pilipović Sofija, Ćulibrk Lana, Đurković Teodora. Nagrada za najboljeg blokera – Rodić Miljana. Nagrada za najboljeg igrača – Đurković Teodora.

Drugo mesto (Milivojević Jovana, Stanimirović Milica, Zeljkić Andrea, Sujić Nikolina). Nagrada za najboljeg servera – Milivojević Jovana.

Treće mesto pripalo je ekipi „Spas 2“ iz Beograda.

Nagrada za najboljeg trenera – Vasiljević Jelena, OK Panonija.

„Veoma sam srećna zbog osvajanja ove dve nagrade na ovom prelepom turniru. Odigrali smo nekoliko sličnih turnira ranije, međutim cure su bile razočarane kada ne osvoje neku od medalja. Govorila sam im da samo vrednim radom i treningom možemo očekivati uspeh. Trud se isplatio.

Deca su odigrala odlično, bile su prava ekipa na terenu, borile se za svaki poen i isti pozdravljali radujući se. Nadam se  ovakvoj igri i na narednim turnirima.“ – izjavila je za BAP VESTI trener Jelena Vasiljević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here