Trostruki ubica Goran Janković uhapšen

0
5055
Foto: Dnevnik

Danas, oko 12 časova, pripadnici MUP-a uhapsili su Gorana Jankovića (37) iz Novog Sada, koji je u petak ubio ženu Mirjanu (32), taštu Nadu (57) i tasta Branislava(57) Pajić, pred svojom decom.


Pretragom terena pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su trostrukog ubicu Gorana Jankovića nakon tri dana skrivanja.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen kod Brodogradilišta u Novom Sadu gde se i skrivao.

Hapšenje ubice /Foto:Kurir

Pročitaj više: 

Osumnjičeni za trostruko ubistvo pobegao iz zemlje preko Bačke Palanke?

Informaciju da je Goran J. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu i njene roditelje, potvrdili su i u novosadskoj policiji.

 

„Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije“, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here