Prvi „Prolećni bazar“ održan u Baču

385

BAČ: Turistička organizacija opštine Bač je u četvrtak (30.05.) po prvi put u gradskom parku organizovala manifestaciju „PROLEĆNI BAZAR“.

Udruženim snagama i sa jasnom vizijom o produbljivanju međusobne saradnje TOO Bač je zajedno sa organizatorkama Bačkopalanačkog noćnog pazara odlučila da jednu ovakvu manifestaciju priredi i našim meštanima.

Šareni štandovi su privukli veliku pažnju posetilaca, dok su mirisi i ukusi proleća ispunili sva njihova čula. Kulturno zabavni deo programa su upotpunila deca iz Predškolske ustanove „Kolibri“ Bač, koji su se u Velikoj sali Doma kulture, publici predstavili sa tri predstave i to:

„ČISTOĆA JE OD ZLATA JABUKA“, vaspitačica Lele Milinović i Marine Modrinić „RUŽNO PAČE“, vaspitačica Nade Dajić i Ivane Filipović i „PIPI DRUGARI I PANONSKI MORNARI“, vaspitačice Nataše Petrov iz Bođana.

Celokupan prepodnevni program su zaokružila deca iz Kulturno umetničkog društva „Mladost“ iz Bača, tačnije horić kojim rukovode Milica Jovin i Vladimir Bosančić. Oni su se svim prisutnima predstavili otpevavši dve numere.

Nakon zvaničnog završetka programa, deca iz PU „Kolibri“ su učestvovala u likovnim radionicama te iskazala svoju kreativnost.

Na prvom PROLEĆNOM BAZARU u Baču, sa svojim konditorskim proizvodima, ručno rađenim suvenirima, ali i bogatim asortimanom za bebe, građanima su se predstavili izlagači iz gotovo svih krajeva Vojvodine, koji su pristigli iz: Temerina, Gložana, Vrbasa, Beške, Bačke Palanke, Futoga, Novog Sada, Čelareva, Rume, Bačkog Petrovca, Sombora, Čortanovaca, Bačkog Dobrog Polja i Bača.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo održanom manifestacijom te izrazili nadu da će ista prerasti u tradicionalone događaje u gradu na obalama nekadašnje Mostonge.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here