Novosadska Golubica za Dušana Tadića

420

NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je proslavljenog fudbalera, ovogodišnjeg dobitnika Februarske nagrade Grada Novog Sada Dušana Tadića, i tom prilikom predao mu je “Golubicu“ simbol najznačajnijeg gradskog priznanja.


Pošto je Dušan opravdano bio sprečen da prisustvuje obeležavanju Dana Grada Novog Sada 1. februara, sa nama je tada bio njegov otac, ali evo danas smo u prilici da nagradu njemu lično uručimo. Čestitam mu na svim rezultatima koje je ostvario ove sezone, na duploj kruni u Holandiji i sjajnoj igri u Ligi šampiona, kao i na tome što je ušao u idealan tim tog takmičenja i na najbolji način predstavio sebe, ali i naš grad i državu. On ima važnu ulogu i u reprezentaciji, tako da čekamo utakmicu protiv Ukrajine, a verujemo da će se Srbija plasirati na Evropsko prvenstvo. Nadam se da će Dušan igrati još bolje uz novosadsku “Golubicu“, naglasio je Vučević.

Ovogodišnji dobitnik Februarske nagrade zaahvalio se gradonačelniku na prijemu i na prestižnom priznanju.

Iako rodom nisam iz Novog Sada, jako sam vezan za taj grad i žao mi je što sam bio sprečen da dođem 1. februara. Svaka nagrada daje motivaciju da se ide dalje i da se ostvari više, izjavio je Tadić.

[wonderplugin_slider id=64]

 

On je istakao da je iza njega i ekipe Ajaksa sezona snova, a kada je reč o predstojećim izazovima za našu fudbalsku reprezentaciju, ocenio je da će utakmica sa Ukrajinom biti teška, ali da igrači moraju verovati u sebe kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo, jer kako je rekao, to i zaslužuju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here