Otvoren konkurs za volontere FEP-a

Budi volonter ovogodišnjeg FEP-a

609

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade poziva one koji žele da doprinesu i budu deo jubilarnog FEP-a koji će se održati od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Ovodišnji moto je „Srcem, štapom i kanapom“.


Volonteri mogu da budu deo kretivnog tima u kom će crtati, farbati i lepiti, a sve u cilju ulepšavanja prostora kako bi se svi osećali kao kod kuće.

Tu je i opcija tehničar koji će se baviti prenošenjem, postavljanjem, utovarom, istovarom klupa, stolova i sličnih elemenata. Poslovi nisu teški, sve se radi timski, i svašta se može naučiti.

Promoteri su posebna pozicija, oni će prvo upoznati sebe, a onda i posetioce sa programom festivala, pričaće o predstavama, radionicama, muzičkom programu. A posebni su jer je to jedini tim koji ima svoj štand!

Sav trud i rad nije moguć bez hrane pa su nam potrebni i oni koji će biti vredni u kuhinji – tim koji pomaže oko spremanja i serviranja hrane. Posebno bitno za ovu poziciju je to da onaj ko želi da bude deo tima, mora obavezno imati sanitarnu knjižicu.

[wonderplugin_slider id=95]

 

Oni koji će biti prepoznatljivi po lepim kostimima i koji će biti okruženi velikim brojem dece su oni koji se odluče da se prijave na mesto domaćina pozorišta. Tu su da vode računa da predstave prođu u najboljem redu, da glasanje bude regularno i da obezbede ugodan boravak.

Ni manje, ni više vredna pozicija je ona koja će podariti da se FEP-om glas još dalje čuje. Novinar je onaj koji će biti zadužen za praćenje događaja, obaveštavanjem ljudi o festivalskim dešavanjima. Ovaj tim radi u pres centru, i biće zadužen i za društvene mreže.

FEP nije poznat po neredima, tako da posao redara nije opasan ili nešto slično, tu je, radi reda.

Prijavu za volontera možete popuniti OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here