Danilo i Zdravko Crnjanski podigli pobedničke pehare

Na moto – kros trkama za šampionat Srbije, održanim na stazi „Jeljen“

303

ČAČAK: Minule nedelje na stazi „Jeljen“, održane su zanimljive moto – kros trke. Ove trke vožene su za šampionat Srbije. Učešće na „Velikoj nagradi Čačka“, uzeli su takmičari iz naše zemlje i inostranstva, a među njima su se našli i predstavnici bačkopalančakog „BAP racing team“-a. Boje bačkopalanačkog kluba, branila su četiri takmičara, Danilo Crnjanski u klasi MX – 65, Oliver Fekete u klasi MX – ATW, Vlatko Provodovski u klasi MX – S i Zdravko Crnjanski u klasi MX – ATW.

Svoje veoma dobre rezultate u ovoj trci članovi bačkopalanačkog kluba, nagovestili su i na treningu koji je održan u subotu po kišnom vremenu. Već nakon subotnjih trka, videlo se da će oni glavnu reč voditi i u nedelju – što se i obistinilo.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Prvi je na stazu „Jeljen“ od vozača „BAP racing teama“, izašao njegov najmlađi vozač – Danilo Crnjanski. Danilo je obe trke izvezao maestralno, pa mu je na kraju potpuno zasluženo pripalo prvo mesto, u klasi MX – 65. Identičan rezultat, kao Danilo, ostvario je i Zdravko Crnjanski. On je superiorno osvojio prvo mesto u klasi MX – ATW, i još jednom potvrdio da u Srbiji nema dostojnog rivala. Kada Zdravko učestvuje u trci, postavlja se samo pitanje, ko će osvojiti drugo mesto. Veoma dobre rezultate, ostvarila su i preostala dva takmičara „BAP racing teama“ – Vlatko Provodovski i Oliver Fekete. Zlatko je kroz cilj prošao kao drugi u klasi MX – S, baš kao i Oliver, koji je vozio u klasi MX – ATW.

 

– Veoma sam zadovoljan vožnjom i plasmanom naših takmičara na „Velikoj nagradi Čačka“. Dobro smo se pripremili, verovali u uspeh i on nije izostao. Nadam se da ćemo i u nastavku sezone, biti ovako uspešni. Hvala sponzorima, koji su nam omogućili da odemo na ove trke. Mislim, da smo im se dobrim rezultatima, odužili na pravi način. Nadam se da ćemo i dalje, nastaviti sa postizanjem dobrih rezultata – ističe Zdravko Crnjanski, takmičar i predsednik „BAP racing teama“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here